Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Monteur Metalen Gevels en Daken

Aan het ROC Midden-Nederland in Nieuwegein start in september 2017 de Vakopleiding Monteur Metalen Gevels en Daken, een 1,5 jarige MBO-opleiding van Metaaltech.

« terug naar Agenda

Klik hier voor deelnameinformatie en aanmelden.De kwaliteit van metalen gevels en daken op gebouwen is mede afhankelijk van de kwaliteit van de montage. En de kwaliteit van de montage is weer afhankelijk van de kwaliteiten van de monteur. Daarom organiseert Metaaltech de Vakopleiding Monteur Metalen Gevels en Daken, speciaal voor aankomende of pas gestarte medewerkers van montagebedrijven. Deze MBO-opleiding levert de jonge generatie monteurs de benodigde theoretische bagage en praktische skills gedurende een werk-leertraject van anderhalf jaar. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangt de deelnemer het officieel erkende MBO-diploma Monteur metalen gevels en daken.

De nieuwe leergang 2017/2019 loopt van september 2017 tot februari 2019 en bestaat uit theorie- en praktijklessen, gewoonlijk elke maandag van de week bij het ROC Midden-Nederland in Nieuwegein.

De vakopleiding is ontwikkeld door branchevereniging Dumebo en Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies, verenigd in Metaaltech.
Metaaltech tekent voor de organisatie, in samenwerking met het Tech College van ROC Midden-Nederland.

  • Foto: Veenstra Montage.