BmS Beeldbank

 

Centre socio culturel 'Amphithéâtre / Auditorium

Oranjesluizen in het Binnen-IJ

zoeken in Beeldbank (vrij toegankelijk)      |      inloggen (uitsluitend voor docenten)

Bouwen met Staal beschikt over een omvangrijk beeldarchief van foto's, dia's en digitale bestanden over toepassingen en mogelijkheden van staal. Veel van deze beelden zijn gebruikt in het vaktijdschrift Bouwen met Staal en andere publicaties, brochures en studieboeken die door Bouwen met Staal zijn uitgegeven. Dit beeldarchief wordt de komende jaren toegankelijk gemaakt via een database met uitgebreide zoekmogelijkheden. U kunt een zoekopdracht specificeren door in minimaal één van de aangegeven zoekvelden een keuze te maken. Bij de zoekvelden 'naam project' en 'vrij zoeken' kunt u zelf een zoektekst invullen.
Ook de digitale archieven van het Belgische Staalinfocentrum en die van het Duitse Bauen mit Stahl worden ontsloten. Wanneer u zoekt in de Beeldbank van Bouwen met Staal wordt automatisch ook gezocht in de Belgische en Duitse beeldbank.

LET OP. De Beeldbank is nog in ontwikkeling. Dat betekent dat van elk ingevoerd beeld of project nog maar een beperkt aantal gegevens zijn ingevuld. Beperk u daarom bij het zoeken tot één of maximaal twee zoekcriteria; anders is de kans groot dat u (nog) niets vindt.

Laatste update: 10-04-2014

Zoekt u een al gepubliceerde afbeelding?
Via het zoekveld 'publicatie' kunt u een bepaalde afbeelding vinden in één van de vele publicaties die Bouwen met Staal heeft uitgegeven. U kiest dan de bedoelde publicatie in het zoekveld en in het zoekveld 'afb.nr./blz.' typt u het nummer van de afbeelding of – indien dat ontbreekt – het nummer van de bladzijde. Van welke publicaties alle afbeeldingen zijn opgenomen vindt u hier.

Projectgegevens
Na een zoekopdracht kunt u de gevonden beelden aanklikken, waarna er meer informatie verschijnt (indien beschikbaar), onder meer de projectgegevens en de copyrightgegevens. De projectgegevens zijn nog beperkt ingevoerd. Via het veld 'vrij zoeken' kunt u ook zoeken op bijvoorbeeld architect, constructeur, staalbouwer en fotograaf, maar ook op bijvoorbeeld vakwerkligger, kanaalplaat of tuibrug.

Copyright
Alle beelden in de BmS Beeldbank zijn auteursrechterlijk beschermd volgens de Auteurswet en mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende(n) worden gepubliceerd. Bij elke foto is altijd de naam van de fotograaf vermeld zoals bij Bouwen met Staal bekend is. Van een bouwwerk kan ook de architect rechthebbende zijn. Wanneer van een project de architect bekend is, staat de naam van het architectenbureau vermeld bij projectgegevens (doorklikken op een gevonden afbeelding).
Omissies en aanvullingen op de copyrightgegevens kunt u melden bij beeldbank@bouwenmetstaal.nl.