Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Brink Staalbouw betrekt nieuw pand

Van den Brink Staalbouw betrekt vandaag een productielocatie, in staal, die in vijf maanden tijd is gebouwd.

« terug naar Nieuws
Brink Staalbouw betrekt nieuw pand

Na 14 jaar aan de Barneveldse Harselaarsweg te zijn gevestigd, begint het bedrijf vandaag in een gemoderniseerde productielocatie aan de Landweer 1 op industrieterrein Harselaar West-West.

De nieuwe productiehal heeft een oppervlakte van circa 11.000 vierkante meter en is daarmee twee keer zo groot als de oude fabriekshal. Het perceel op het nieuwe bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 22.000 vierkante meter.

Van den Brink Staalbouw heeft al jaren ervaring met het monteren van verschillende staalconstructies voor uiteenlopende projecten. Bij het bedrijf zijn ongeveer vijftig mensen werkzaam. Het nieuwe complex is volledig in eigen beheer in slechts vijf maanden gerealiseerd. Bij de bouw zijn vooral lokale bedrijven betrokken. Voor de productiehallen is een ruim kantoor gerealiseerd.

Op vrijdag 22 augustus van 13:00 tot 18:00 uur en zaterdag 23 augustus van 09:00 tot 14:00 uur houdt het bedrijf open dag, en kunnen de productieruimte, kantoor en het materieel worden bekeken. Klik hier voor meer info. (Bouwen met Staal, 28 juli 2014)