Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Uitslag Nationale Staalprijs 2014

De uitslag van de Nationale Staalprijs 2014 is morgen, donderdag 2 oktober, bekend op de website nationalestaalprijs.nl.

« terug naar Nieuws
Uitslag Nationale Staalprijs 2014

Maar dan moet u geduld betrachten tot 17:00 uur. De daadwerkelijke bekendmaking en uitreiking begint om 15:50 uur in Hangaar 2 in Katwijk, en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Twitteraars hebben daarna een half uurtje speeltijd. Klik op nationalestaalprijs.nl.

U kunt natuurlijk ook nog besluiten om gewoon langs te komen, aangezien er veel op stapel staat. Naast het hoofdcongres, vier seminars en de uitreiking van de StudentenSTAALprijs is er namelijk nog het nodige te doen. Zo presenteert het vakblad morgen een app (voor IOS en android) met meer informatie – beeld, tekenwerk en film – over artikelen in inmiddels verschenen nummers. Het speciale augustusnummer over station Rotterdam Centraal bijt het spits af. De app is dit jaar gratis. Gebruikers die de primeur krijgen op de Staalbouwdag wordt een log in en wachtwoord verstrekt in Stand 8.

Wat wellicht ook nog aardig is om te weten, is hoe laat welke interviews de redactie van het vakblad afneemt in de studio (op het horecaplein), die mede mogelijk wordt gemaakt door IV-groep en daarom IV-tv is gedoopt.

Hier het programma.

10:00 uur Etienne Boender (Iv-Oil & Gas) over offshore windenergie en shallow gas fields.
11:00 uur Wouter Visser (Iv-Oil & Gas) over behoud van de Nederlandse voortrekkersrol.
11:30 uur Maarten Timmerman (Blix, TKI-windopzee) over aanpak windenergievraagstuk.
12:30 uur Mark Smulders (GS Staalwerken) over funderingsalternatief voor windmolens.
13:00 uur Marc Mimram (‘archineer’) over o.m. footprint van bruggen in staal en beton.
13:30 uur Mathew Vola (Arup) over de vlucht die het parametrisch ontwerpen neemt.
14:00 uur Jos Bonte (Construsoft) en Bob Evers (Evers Staalbouw) over noodzaak van de branche voor software-opties zoals digitaal bestellen.
14:30 uur Coert Zachariasse (Delta Development) over rol van staal en vastgoed in een circulaire economie.