Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Informatieavond BV/BmS

Wil je (verder) bekwamen in het construeren met staal en beton? Dan zijn de vak-opleidingen van BV/BmS Opleidingen het overwegen waard. Je komt er (van) alles over te weten tijdens de Informatieavond BV/BmS Opleidingen van dinsdag 14 maart a.s. bij MBO Utrecht aan de Daltonlaan 200 in Utrecht.

« terug naar Agenda

BV/BmS Opleidingen verzorgt opleidingen voor constructeurs van mbo- tot masterniveau. De opleiding Beton- & Staalconstructeurs is een opleiding voor hbo'ers die zich willen gaan ontwikkelen naar constructeur. De masteropleiding Constructief Ontwerpen is een door de NVAO geaccrediteerde professional masteropleiding, gericht op hbo'ers die willen groeien in het constructeursvak.

Begin september gaan weer nieuwe edities van deze opleidingen van start. Wil je tijdig weten of de opleidingen iets voor jou zijn? Kom dan naar de Informatieavond BV/BmS Opleidingen op dinsdag 14 maart a.s. Niet alleen ontvang je nadere informatie over lesprogramma's, studiemateriaal en examens, ook kun je een proefles volgen of een persoonlijk studie-advies inwinnen.

Deelname aan de Informatieavond is gratis, na inschrijven op www.aanmelder.nl/informatieavond2023/subscribe.