Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Boekpresentatie boek Hallen

Donderdag 4 juli vindt bij ASK Romein in Roosendaal de boekpresentatie plaats van de nieuwe publicatie Hallen. Een exemplaar van het boek is inbegrepen bij de deelnamekosten.

« terug naar Evenementen Meld je aan voor dit evenement
Boekpresentatie boek Hallen

Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Personen die zich nu nog aanmelden, worden op de reservelijst geplaatst.

Datum

Donderdag 4 juli 2019

Duur

Één middag (van 14.00 uur tot 18.00 uur).

Bestemd voor

Alle leden van Bouwen met Staal en andere belanghebbenden en/of geïnteresseerden in het onderwerp hallenbouw, zoals constructief ontwerpers, constructeurs, aannemers, staalbouwers, architecten, bouwkundigen, opdrachtgevers, toeleveranciers aan de staalbouw, docenten, studenten, bouwtoezichten, enz.

Inhoud

Tijdens deze bijeenkomst wordt het kersvers verschenen boek Hallen gelanceerd. Aansluitend aan de inleiding, waar het belang van de hallenbouw voor de staalbouw in Nederland aan de orde komt, komen enkele sprekers aan het woord over trends en ontwikkelingen in architectuur en bouwtechniek. Na de feestelijke boekpresentatie vindt een rondleiding plaats door de productiehal van deze prominente staalbouwer. Afsluitend is er een borrel met warm buffet. Gastbedrijf ASK Romein is medefinancier van dit boek.

Voor meer informatie over de nieuwe publicatie Hallen, klik hier.

Locatie

ASK Romein
Belder 101
4704 RK Roosendaal

Prijs

€ 99,50 voor leden vereniging BmS; € 114,50 voor overige belangstellenden. Prijzen zijn exclusief BTW.
Een exemplaar van het boek Hallen is inbegrepen in de deelnamekosten en wordt tijdens het evenement overhandigd.
Heeft u het boek al eerder aangeschaft? Dan bent u zonder deelnamekosten welkom. Geeft u dit dan bij uw aanmelding aan in het veld 'Opmerkingen'.

Programma

14.00 uur

Ontvangst met koffie en thee

 

14.30 uur

Welkomstwoord

Frank Maatje (Bouwen met Staal)

14.40 uur

Hallenbouw in Nederland
Belang van hallenbouw voor de staalbouw in Nederland aan de hand van het vorig jaar uitgevoerde, uitgebreide marktonderzoek (zie artikel Staal houdt in: snelle bouwtijd). Overzicht van de inhoud van het boek Hallen met o.a. hoofdstukken over het constructief ontwerp, toetsen, kraanbanen, brandveiligheid en duurzaam bouwen. Trends en ontwikkelingen in architectuur en bouwtechniek in de Nederlandse hallenbouw.

Mic Barendsz (Bouwen met Staal)

15.00 uur

ASK Romein: kwaliteitsbouwer van formaat
ASK Romein is een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische staalbouwmarkt en in toenemende mate daarbuiten. Het bedrijf biedt een totaalpakket als het gaat om engineering, productie en uitvoering van (staal)bouwprojecten. Met een staalcapaciteit van 40.000 ton per jaar is de onderneming met vestigingen in Roosendaal (NL), Malle (BE), Katwijk (NL), Sluiskil (NL), Vlissingen (NL) en Middelburg (NL) één van de grootste spelers binnen de Benelux.

Jan Roosendaal (ASK Romein)

15.30 uur

Brandveiligheid van hallen
Hoofdstuk 5 behandelt de brandveiligheid van hallen, waarbij allereerst enkele begrippen en definities worden toegelicht. Daarna komen de verschillende brandveiligheidseisen en bijbehorende oplossingen aan de orde. Ook wordt ingegaan op gelijkwaardige oplossingen voor grote hallen (met een oppervlakte van meer dan 2500 m2) en worden de kenmerken van sprinklers en van rook- en warmteafvoerinstallaties besproken.

Ralph Hamerlinck (Bouwen met Staal)

16.00 uur

Officiële boekpresentatie Hallen met een feestelijk glaasje bubbels

Hans van Pelt (voorzitter Bouwen met Staal) & Frits Evenblij (general manager ASK Romein)

16.10 uur

Bezoek aan productiehal
Met een zeer geavanceerd machinepark biedt ASK Romein oplossingen van alle denkbare staalconstructies. Daarnaast groeit het bedrijf als totaalbouwer die bouwprojecten realiseert vanaf het eerste ontwerp tot en met een turnkey oplevering.

ASK Romein

17.00 uur

Borrel en warm buffet

namens ASK Romein

18.00 uur

Einde 

 

Aanmelden

Voor deelname kunt u zich aanmelden via het formulier onder de 'Meld je aan'-button bovenaan op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Er is een maximum aantal van 30 deelnemers. Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Personen die zich nu nog aanmelden, worden op de reservelijst geplaatst.

Kenniseenheden Constructeursregister

Register-ontwerpers en register-constructeurs ontvangen 1 punt voor permanente educatie of kenniseenheid voor toetsing voor toetreding tot het Constructeursregister. 1 KE/PE-punt.

Als u bij het Constructeursregister de punten voor permanente educatie online invult via Mijn CR, kunt u op de lijst met activiteiten het evenement Boekpresentatie boek Hallen aanvinken. Bij toetsing van het aantal studiepunten wordt dit door de toetsingscommissie gecheckt aan de hand van de deelnemerslijst. Het Constructeursregister wordt beheerd door Bouwen met Staal en de Betonvereniging. Deelnemers ontvangen uitsluitend op aanvraag een bewijs van deelname.

Meer informatie

Dit seminar wordt georganiseerd door Bouwen met Staal in samenwerking met ASK Romein in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u terecht bij Mic Barendsz (Bouwen met Staal, tel. +31 (0)88 353 1212, e-mail mic[a]bouwenmetstaal.nl) of Joke van Thillo (ASK Romein, tel. +32 (0)3  320 24 10).

 

   ASK Romein