Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Bijeenkomst Lean Ferross Staalbouw

Op dinsdag 12 november organiseert SNS en Bouwen met Staal in samenwerking met Ferros Staalbouw, Liemar Automatisering en LeanENT een middag/avondbijeenkomst. In dit interactieve programma ontmoet u collega-ondernemers  uit de staalbouw, gericht op het thema ‘Gericht verbeteren voor een succesvolle toekomst’. Voorafgaand is er een workshop Lean. 

« terug naar Evenementen Meld je aan voor dit evenement

Datum

Dinsdag 12 november 2019

Duur

Één middag/avond (van 15.30 uur tot 20.00 uur).

Bestemd voor

Directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, lascoördinatoren en constructeurs van staalconstructiebedrijven. Daarnaast ook interessant voor constructeurs, aannemers, adviseurs en architecten.

Organisatie

Op 12 november a.s. organiseert SNS en Bouwen met Staal in samenwerking met Ferros Staalbouw, Liemar Automatisering en LeanEnt een inspirende bijeenkomst ' Gericht verbeteren voor een succesvolle toekomst'  Dit evenement staat volledig in het teken van staalbouwen met rendement. In enkele decennia Ferross uitgegroeid van lokale smederij tot vooraanstaand bedrijf binnen de metaalsector. Deze ruime ervaring maakt Ferross Staalbouw tot vakkundige partner voor de realisatie van alle werken in de staalbouw. Daarnaast wordt Ferross langzaam overgenomen van oude generatie naar nieuwe generatie. Welke uitdagingen komen hierbij kijken?

Het maximaal aantal deelnemers is 40. Geef u dus snel op!

Voorafgaand wordt er een Lean workshop aangeboden bij Ferross Staalbouw kan er voor € 95, - worden deelgenomen aan een workshop over lean: de leanENT Lego Workshop. Wilt u deze workshop volgen klik dan hier. Voor deze workshop is er plek voor 20 deelnemers.

Locatie

Ferross Staalbouw
Maaskade 35
5347 KD Oss

Prijs

Gratis voor alle SNSleden, bedrijfsleden en persoonlijke leden (ook student-leden) van Bouwen met Staal. Voor niet-leden brengen wij een bedrag van  €120,- (excl. btw) in rekening.

Programma

15.30 uur

Ontvangst met koffie en thee

Ferros Staalbouw

15.45 uur

Welkomstwoord

Wesley van Ophuizen en Henk van Nistelrooij (Ferross)

15.55 uur

Klaar voor de toekomst - blijvend succesvol

Robert van der Velde (LeanEnt)

16.15 uur

Grip op tijd en geld met ERP in Staalbouw 

Jan van Hapert (Liemar automatisering)

16.35 uur

PRET uniek voorbeeld uit de staalbouwpraktijk

Pascal Bos (Jazo Zevenaar)

16.55 uur

Pauze met snack 
 

 

17.15 uur

Van oude naar nieuwe generatie, bedrijfsopvolging in optima forma

Wesley van Ophuizen (Ferross)

17.45
uur

Rondleiding door de fabriek

18.30 uur

Buffet met borrel

 

20.00 uur

Einde bijeenkomst

 

 

 

Aanmelden

Voor deelname kunt u zich aanmelden via het formulier onder de 'Meld je aan'-button bovenaan op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging en indien van toepassing een deelnamefactuur. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. U heeft zich aangemeld, maar bent toch verhinderd? U kunt zich tot uiterlijk 10 november kosteloos afmelden. Daarna is Bouwen met Staal helaas genoodzaakt een bedrag van € 70,- (excl. BTW) in rekening te brengen.