Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Lancering Kennisportaal Constructieve Veiligheid

Op 27 juni a.s. is de lancering van het kennisportaal Constructieve Veiligheid.

« terug naar Evenementen Meld je aan voor dit evenement

Kennisportaal Constructieve Veiligheid

Handleiding voor de dagelijkse bouwpraktijk

Datum
Woensdag 27 juni 2018

Duur
Één middag/avond (van 15.00 tot 18.00 uur)

Bestemd voor
Constructeurs, constructief ontwerpers, projectleiders en tekenaars. Daarnaast mogelijk ook interessant voor architecten, adviseurs, toezichthouders, aannemers en staalbouwers.

Organisatie
Eind 2017 is door een aantal zeer betrokken personen uit de branche het initiatief genomen de bestaande kennis en ervaring om te komen tot constructief veilige constructies te bundelen en interactief te ontsluiten voor alle betrokkenen in het bouwproces. Een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van opdrachtgevers, opdrachtnemers, adviseurs, toeleveranciers, enz. heeft met veel enthousiasme hard gewerkt aan het Kennisportaal Constructieve Veiligheid. Het resultaat mag er zijn. Voortbordurend op het Compendium Constructieve Veiligheid uit 2008 is de informatie gemoderniseerd en is ook ingespeeld op de ontwikkelingen van de voortgaande digitalisering van de bouw, de ontwikkeling van de Veiligheidsladder, enz.

Inhoud
Het Kennisportaal wordt op 27 juni op feestelijke wijze gelanceerd. De middag begint om 15.00 met een ontvangst. Om 15.30 uur start het formele programma met een aantal vooraanstaande sprekers en de lanceringshandeling. Op dit moment zijn nog niet alle details beschikbaar. Om 17.00 uur wordt dit onderdeel afgesloten en kunnen we elkaar op informele wijze ontmoeten. Plaats van samenkomst is het centraal gelegen hoofdkantoor van Movares in Utrecht.

Kortom: een evenement dat u niet mag missen. Gezien het maximum aantal bezoekers, wordt aangeraden om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Meld u direct aan via de 'Meld je aan'-button bovenaan deze pagina

Locatie
Movares 
Daalseplein 100
3511 SX  UTRECHT

Prijs
Gratis voor alle geinteresseerden.

Programma

15.00 uur Inloop

15.30 uur Opening en introductie
Dick Stoelhorst (dagvoorzitter)

15.35 uur Veiligheid in de bouw
Koene Talsma (voorzitter taskforce Corporate Governance Code Veiligheid)

16.00 uur Kennisportaal Constructieve Veiligheid: Wat is de toegevoegde waarde?
Door een vertegenwoordiger van de afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken, ir. Sander Eijgenraam (CEO Movares), prof ir. Rob Nijsse (hoogleraar constructief ontwerpen TU Delft) wordt ingegaan op het belang van vakbekwaamheid, organisatie en houding en cultuur en hoe het Kennisportaal bijdraagt aan deze facetten.

16.45 uur Officiële lancering Kennisportaal Constructieve Veiligheid

17.00 uur Dankwoord en afsluiting met borrel

18.00 uur Afsluiting bijeenkomst

Aanmelden
Voor deelname kunt u zich aanmelden via het formulier onder de 'Meld je aan'-button bovenaan op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging en indien van toepassing een deelnamefactuur. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. U heeft zich aangemeld, maar bent toch verhinderd? Laat het even weten in verband met het aantal beschikbare plaatsen.