Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Projectbezoek Erasmuslijn

Bezoek aan de bouw van het nieuwe start-/eindstation Erasmuslijn, naast station Den Haag Centraal. Met voorafgaande presentaties door ProRail, Zwarts & Jansma Architecten, Iemants Staalconstructies, Jos van den Bersselaar Constructie en Kersten Europe.

« terug naar Projectbezoeken

Aanmelden voor dit projectbezoek is niet meer mogelijk. Dit projectbezoek heeft reeds plaatsgevonden. Deze tekst dient uitsluitend als voorbeeld voor wat u van een projectbezoek kunt verwachten.

Datum woensdag 6 april 2016

Duur 13:00–18:00 uur

Locatie ontvangst, inleidingen en afsluiting:
Koninklijke Bibliotheek (KB), Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE Den Haag (naast station Den Haag Centraal)

Bestemd voor architecten en (delegeerde) opdrachtgevers.

Organisatie Bouwen met Staal, i.s.m. Zinkinfo Benelux en m.m.v. ProRail, Zwarts & Jansma Architecten, Iemants Staalconstructies, Jos van den Bersselaar Constructie en BMA Infra Civiel.
Contactpersoon: Arend Dolsma (Bouwen met Staal), e-mail: arend@bouwenmetstaal.nl

Deelname is gratis. Aanmelden kan op deze website via de bovenstaande aanmeldbutton. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Veiligheid Bij het bezoek aan de bouwlocatie is het dragen van een veiligheidshelm, -hesje, -schoenen en –bril verplicht. Deze uitrusting wordt voorafgaand aan de rondleiding uitgereikt. (U mag uiteraard ook uw eigen uitrusting meenemen).

Reis- en parkeerinfo vindt u op https://www.kb.nl/bezoek/adres-en-route

Afbeeldingen: Zwarts & Jansma Architecten, BAM Infra Civiel.