Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Projectbezoek UpMountain, Amstelveen

Bezoek aan woongebouw UpMountain in Amstelveen. De rondleiding door het gebouw wordt voorafgegaan door presentaties van Maarten Castelijns (Rijnboutt), Paul Noomen (IMd Raadgevende Ingenieurs) en Gert-Jan Brunnenkreef & John van Spanje (AKOR).

« terug naar Projectbezoeken

Bouwen met Staal heeft besloten dit projectbezoek op 23 april a.s. niet door te laten gaan.

Hiermee volgen we de actuele overheidsrichtlijnen voor het tegengaan van de verspreiding van het corona-virus. Wie zich voor dit projectbezoek heeft aangemeld, ontvangt van Bouwen met Staal een e-mail van annulering.

Datum donderdag 23 april 2020

Duur 13:30–18:00 uur

Locatie ontvangst, inleidingen en afsluiting: Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen (op korte loopafstand van de bouwlocatie).

Doelgroepen opdrachtgevers en architecten. Architecten kunnen de bestede uren noteren als WAT-uren (permanente educatie – Wet op de architectentitel).

Organisatie

m.m.v.

Contact: Arend Dolsma (Bouwen met Staal), e-mail: arend@bouwenmetstaal.nl, Jolanda Steenhouwer (Booosting), e: info@booosting.nl

Beleid Bouwen met Staal inzake coronavirus

Aanmelden kan via de aanmeldbutton rechtsboven op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u van Bouwen met Staal per e-mail een deelnamebevestiging. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Deelname is gratis. Tijdens het bezoek aan de bouwplaats is het dragen van een veiligheidshelm, -hesje en -schoenen verplicht. Bouwen met Staal reikt deze 'persoonlijke veiligheidsmiddelen' voorafgaand uit. Uiteraard kunt u ook uw eigen pcm meenemen.

Reisinfo:

Auto en parkeren

Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 Amstelveen Stadshart en volgt de ANWB-borden voor parkeren in een van de Q-Parkgarages: Schouwburggarage of Stadspleingarage. (Bij aankomst trekt u een inrijkaart.)

Voor beide garages kunt u – tegen vertoning van uw inrijkaart – een uitrijkaart tegen gereduceerd tarief verkrijgen bij de horecabuffetten van de schouwburg. Een uitrijkaart kost € 7,50 (met een tegoed van 5,5 uur).

Indien u een uitrijkaart aanschaft bij de schouwburg, hoeft u in de parkeergarage niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaten. Bij het verlaten van de parkeergarage voert u eerst uw inrijkaart en daarna uw uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom. Bewaar dus ook uw inrijkaart, na aanschaf van een uitrijkaart.

Openbaar vervoer

Schouwburg Amstelveen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De schouwburg ligt direct naast het busstation. U kunt het busstation bereiken met de buslijnen 242, 174, 171,  165, 166, 167, 186, 242, 300, 347, 356, 357 en nachtbussen N30, N47, N57 en N74.
Daarnaast stoppen tram 5 (halte Binnenhof) op enkele minuten loopafstand van de schouwburg.

Projectbeschrijving

Programma:

v.a. 13:30

Ontvangst deelnemers met koffie/thee in Foyer +90, Schouwburg Amstelveen

Inleidingen in Filmzaal, Schouwburg Amstelveen

14:20

Welkom

Arend Dolsma (Bouwen met Staal)

Welkom bij UpMountain

14:25

Erik Schimmel (projectontwikkelaar, AM Wonen)

14:30

Architectonisch ontwerp

Maarten Castelijns (projectarchitect, Rijnboutt)

15:00

Constructief ontwerp

Paul Noomen (projectleider / RC, IMd Raadgevende Ingenieurs)

15:30

Uitvoering

Gert-Jan Brunnenkreef (projectleider, AKOR) & John van Spanje (projectmanager, AKOR)

15:50

Korte toelichting rondleiding

16:00–17:00

Rondleiding

o.l.v. AKOR, m.m.v. sprekers

17:00

Borrel & hapjes, Foyer +90

18:00

Einde

(Impressies: Rijnboutt • Foto's: Stieber Fotografie / Kees Hummel).