Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Staalbouwdag 2021

Gevaccineerd Gefascineerd door Staal luidt het motto van de Staalbouwdag 2021, maandagmiddag 11 oktober a.s. in Theater Amsterdam én online.

« terug naar Evenementen

Elk jaar is de Staalbouwdag hét event om uw kennis van de ontwikkelingen en trends in het ontwerpen en bouwen met staal op te frissen en tegelijkertijd uw banden met ‘oude’ bekenden aan te halen en verse relaties aan te gaan. Kennis(sen)maken. Het kan weer op de Staalbouwdag 2021, maandagmiddag 11 oktober a.s. in Theater Amsterdam. De Staalbouwdag 2021 biedt een middagvullend programma met expo en congres.

Aangezien het aantal beschikbare plaatsen op locatie (Theater Amsterdam) nog niet 'ouderwets onbeperkt' is, wordt het congres van de Staalbouwdag 2021 tevens live gestreamd. Kunt u niet naar Theater Amsterdam komen, dan kunt u de lezingen en discussie in elk geval online bijwonen.

Tijdens het congres gaan diverse (bouw)professionals in op de belangwekkende actuele thema's: infrastructuur: duurzaam vernieuwen • constructieve veiligheid: goed gekeurd • duurzaamheid: gaan voor groen bouwen met staal.

De expo levert een exposé van nieuwe en vernieuwende diensten, producten en projecten van bedrijven en instellingen die actief zijn voor of in het ontwerpen en bouwen met staal. De expo, ondergebracht in de foyers van het theater, is tevens de plek om te netwerken onder genot van lunch en borrel.

GRATIS TOEGANG

Een bezoek aan de Staalbouwdag 2021 is gratis ná aanmelden via de aanmeldknop bovenaan op deze webpagina.

Van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging op uw e-mailadres. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Bij uw gratis bezoek zijn inbegrepen: lunch (12:00–13:00 uur), koffie/thee en borrel (v.a. 17:30 uur) en een exemplaar van de oktober-editie van het vakblad Bouwen met Staal.

 

Foto: staalconstructie koepel herontwikkeling The Edge, Amsterdam (De Architecten Cie., © Oosting ASK Romein).