Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Staalbouwdag 2021

Gefascineerd door Staal luidt het motto van de Staalbouwdag 2021, maandagmiddag 11 oktober a.s. in Theater Amsterdam.

« terug naar Evenementen Meld je aan voor dit evenement

Elk jaar is de Staalbouwdag hét event om uw kennis van de ontwikkelingen en trends in het ontwerpen en bouwen met staal op te frissen en tegelijkertijd uw banden met ‘oude’ bekenden aan te halen en verse relaties aan te gaan. Kennis(sen)maken. Het kan weer op de Staalbouwdag 2021, maandagmiddag 11 oktober a.s. in Theater Amsterdam. De Staalbouwdag 2021 biedt een middagvullend programma met expo en congres.

In navolging van de coronarichtlijnen van overheid en RIVM voor (indoor-)evenementen (per 25 september 2021) is het aantal bezoekers ditmaal gemaximeerd op 750. Voor wie het evenement niet 'fysiek' kan bijwonen: het congres van de Staalbouwdag 2021 wordt tevens live gestreamd.

Tijdens het congres gaan diverse (bouw)professionals in op de belangwekkende actuele thema's: infrastructuur: duurzaam vernieuwen • constructieve veiligheid: goed gekeurd • duurzaamheid: gaan voor groen bouwen met staal.

De expo levert een exposé van nieuwe en vernieuwende diensten, producten en projecten van bedrijven en instellingen die actief zijn voor of in het ontwerpen en bouwen met staal. De expo, ondergebracht in de foyers van het theater, is tevens de plek om te netwerken onder genot van lunch en borrel.

GRATIS TOEGANG

Een bezoek aan de Staalbouwdag 2021 is gratis ná aanmelden via de aanmeldknop bovenaan op deze webpagina.

Van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging op uw e-mailadres. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Conform de coronarichtlijn van overheid en RIVM (per 25 september 2021) dient u bij aankomst op de Staalbouwdag bij de ontvangstbalie een coronatoegangsbewijs te tonen. Dat kan zijn een bewijs van volledige coronavaccinatie óf een bewijs van herstel van corona óf een bewijs van negatieve uitslag coronatest. Voor nadere inlichtingen: www.staalbouwdag.nl/corona

Bij uw bezoek zijn inbegrepen: lunch (12:00–13:00 uur), koffie/thee en borrel (v.a. 17:30 uur) en een exemplaar van de oktober-editie van het vakblad Bouwen met Staal.

 
Foto: staalconstructie koepel herontwikkeling The Edge, Amsterdam (De Architecten Cie., © Oosting ASK Romein).