Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Bouwen met Staal volgt aangescherpte overheidsmaatregelen coronavirus

Ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus heeft het kabinet gisteravond (23 maart) aangescherpte richtlijnen uitgevaardigd. De nieuwe voorschriften overrulen de eerdere regels die tot 6 april van kracht waren. Met onmiddelijke ingang en tot 1 juni a.s. geldt een verbod op alle bijeenkomsten, óók voor groepen die uit minder dan 100 personen bestaan.

« terug naar Nieuws

In navolging van de nieuwe richtlijnen heeft Bouwen met Staal besloten alle Bouwen met Staal-bijeenkomsten die gepland zijn tot 1 juni a.s. tot nader order uit te stellen.

Het gaat dan onder meer om opleidingen, cursussen, seminars, projectbezoeken, avondsessies en in-company trainingen die tot 1 juni op de agenda stonden.

Wie zich voor zo’n bijeenkomst heeft aangemeld/ingeschreven, ontvangt binnenkort van Bouwen met Staal rechtstreeks per e-mail bericht van uitstel.

In overleg met de direct betrokkenen (waaronder docenten, sprekers en bijeenkomstlocaties) gaat Bouwen met Staal op korte termijn na of de betreffende bijeenkomsten later dit jaar (ná 1 juni) alsnog kunnen plaatsvinden. Ook onderzoekt Bouwen met Staal de mogelijkheden om opleidingen en cursussen op korte termijn digitaal aan te bieden.

Als voor een uitgestelde bijeenkomst een nieuwe datum is gevonden, stelt Bouwen met Staal de aanmelders hiervan in kennis. Ze hoeven zich daarbij niet opnieuw voor de bijeenkomst aan te melden.

De medewerkers van Bouwen met Staal werken tot 1 juni a.s. zoveel mogelijk thuis. U kunt hen bereiken via hun zakelijke e-mailadressen en mobiele telefoonnummers. Het algemene telefoonnummer van Bouwen met Staal (088-353 12 12) is tot 1 juni a.s. slechts beperkt bereikbaar. E-mails op het algemene e-mailadres info@bouwenmetstaal.nl worden geregeld gelezen en (indien nodig) beantwoord.

De Helpdesk van Bouwen met Staal blijft open voor vragen over de toepassing van staal in de bouw. Antwoorden op veelvoorkomende vragen vindt u op www.staalsupport.nl