Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Met korting naar de Dag van de Constructeur

Volgende week woensdag (22 mei) organiseert VNconstructeurs samen met Cement en YouCon de Dag van de Constructeur. Voor leden van Bouwen met Staal gelden gereduceerde deelnametarieven.

« terug naar Nieuws

Bouwen met Staal treedt op als sponsor van het evenement. Daarom ontvangen leden van Bouwen met Staal een korting van € 50 op de reguliere entreeprijzen.

Met verrekening van de korting komen de tarieven voor Bouwen met Staal-leden op:

  • € 195 p.p. (incl. € 50 korting en excl. BTW) bij deelname aan de Dag
  • € 235 p.p. (incl. € 50 korting en excl. BTW) bij deelname aan de Dag + het Diner
  • € 270 p.p. (incl. € 50 korting en excl. BTW) bij deelname aan de Dag + het Diner + de avondbijeenkomst.

De korting geldt niet als u uitsluitend de avondbijeenkomst bijwoont.

Om voor de korting in aanmerking te komen, dient u vóór inschrijving te beschikken over een kortingscode. Deze code kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar secretariaat@vnconstructeurs.nl of te bellen met: (085) 401 63 47 (secretariaat VNconstructeurs). Daarna kunt u hier inschrijven voor deelname. In het vak ‘kortingscode’ van het inschrijfformulier vult u de verkregen code in.

De Dag van de Constructeur dient als opvolger van de bekende Constructeursdag. Locatie van het vernieuwde evenement is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Op het programma staan onder meer parallelsessies over actuele ontwikkelingen en trends in en voor het constructeursvak, zoals parametrisch ontwerpen, hoogbouw, duurzaamheid en de constructieve aspecten van 3D-printen.

Grande finale van de Dag is de bekendmaking en huldiging van de Constructeur van het Jaar 2019 en van het Aanstormend Talent 2019. Voor beide winnaars hebben Bouwen met Staal-opleidingen en HTI puike prijzen in petto, ter verdere verrijking van kennis en vaardigheden in het construeren.