Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

And the winner is…

Wie wint de DOSS Award 2022? Donderdagmiddag 21 april komt u ’t te weten tijdens de online DOSS Award 2022 Ceremony.

« terug naar Nieuws

11 april 2022

Wie wint de DOSS Award 2022? Donderdagmiddag 21 april komt u ’t te weten tijdens de online DOSS Award 2022 Ceremony.

Voor wie ’t nog niet weet: de DOSS Award is de jaarlijkse, internationale prijs voor masterstudenten die recent zijn afgestudeerd op het gebied van constructief ontwerpen aan een technische universiteit, waar ook ter wereld. TU Delft en Bouwen met Staal hebben de prijs vorig jaar in het leven geroepen om publiekelijke erkenning en waardering te kweken voor afstudeerprojecten waarin de mogelijkheden en pluspunten van het constructiemateriaal staal op een voorbeeldige manier zijn benut, ter inspiratie voor wie ook in staal wil gaan ontwerpen. Zowel een (constructief) ontwerp als onderzoek, een productontwikkeling of combinaties hiervan kunnen meedingen naar de award.

Na de proloog in 2021, heeft deze tweede editie van de DOSS Award in totaal 23 deelnemende afstudeerprojecten opgeleverd. Uit deze collectie heeft de internationale vakjury een zestal afstudeerders voor hun afstudeerwerk een nominatie toegekend. Tijdens het online event op donderdagmiddag 21 april geven de zes finalisten een persoonlijke toelichting op hun project. Daarna maakt de jury de winnaar DOSS Award 2022 bekend. Bent u te gast bij de Ceremony, dan kunt u uw stem uitbrengen op een van de zes genomineerden. Het project met de meeste stemmen wordt gepromoveerd tot publiekswinnaar DOSS Award 2022.

  • U kunt de Ceremony kosteloos bijwonen. Vooraf aanmelden is niet nodig. U heeft donderdagmiddag (vanaf 13:00 uur) direct toegang via tudelft.zoom.us/j/94443136630