Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Architect+Staal

De juni-editie van de nieuwsbrief Architect+Staal is uit. Het nieuwe nummer brengt een vijftal Nederlandse bouwprojecten (onlangs opgeleverd of volop in uitvoering) waarin voor staal een belangrijke rol is weggelegd.

« terug naar Nieuws

Aan bod komen: kantoorgebouw Bouwdeel D, Delft (cepezed, IMd), Brugbedieningscentrale, Heerhugowaard (Finishing Dutch Retail Design, Pieters Bouwtechniek), bedrijfsgebouw EeStairs (Bronsvoort Blaak Architecten, Bartels), Oceaanhuis, Rotterdam (Mei architects and planners, Pieters Bouwtechniek) en kantoorgebouw ASICS, Hoofddorp (Powerhouse Company, IMd).

Bouwen met Staal publiceert de nieuwsbrief elke twee á drie maanden. De uitgave is bedoeld als inspiratie en ondersteuning van architecten bij de keuze en toepassing van staal in het architectonisch ontwerp van gebouwen.

Het juninummer kunt u hier bekijken. Wilt u Architect+Staal voortaan ook rechtstreeks in uw mailbox ontvangen? Onderaan in de nieuwsbrief kunt u zich opgeven voor (gratis) toezending van komende edities.

  • Foto: een van de vijf projecten in Architect+Staal: kantoorgebouw Bouwdeel D, sinds 2 mei in aanbouw op het cepezed-terrein in Delft. Inmiddels is de gevel bijna klaar. (© Lucas van der Wee).