Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017

Zinkinfo Benelux nodigt opdrachtgevers, ontwerpers, bouwers en andere professionals in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse bouw uit om met hun bouwproject(en) in thermisch verzinkt staal mee te doen aan de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2017.

« terug naar Nieuws

Deelname staat open voor bouwwerken die geheel of gedeeltelijk zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt staal (al of niet met een duplexsysteem). Ze bevinden zich op Benelux-grondgebied en zijn in 2016, 2015 of 2014 (vrijwel) afgerond. De indiener van het project dient de Luxemburgse, Belgische of Nederlandse nationaliteit te bezitten. Aanmelden kan hier.

Projecten nemen deel in een van de zes categorieën: Woningbouw, Industriebouw, Utiliteitsbouw, Infra en mobiliteit, Karakteristieke stalen bouwdelen en Openbare ruimte. Onder ‘openbare ruimte’ vallen onder meer straatmeubilair, abri’s, fietsrekken, lichtmasten en openbaar kunstbezit.

De inzendingen worden opgenomen in een catalogus dat dient als overzicht, maar ook als inspiratiebron, relatiegeschenk of marketingtool is in te zetten. Genomineerde en winnende projecten worden tevens gepubliceerd op de website van Zinkinfo Benelux.

Een onafhankelijke vakjury kiest uit de inzendingen per categorie de genomineerden voor de prijs. Uit de genomineerden wijst de jury de winnende projecten aan.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Nationale Staalbouwdag 2017 op 10 oktober in de Kromhouthal in Amsterdam.