Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

bouwkalender.nl

Bouwkalender heet de nieuwe online agenda voor de bouw- en infrasector.

« terug naar Nieuws

Op bouwkalender.nl ontsluit Advercom sales & marketing alle vakevenementen die voor de professionals in de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw en weg- en waterbouw interessant zijn.

De evenementen zijn vindbaar via maandkalenders en via scroll-lijsten met per evenement een korte beschrijving en link naar de website van de organisator met programma, deelname-informatie en mogelijkheid tot aanmelden. Met de zoekfunctie is een evenement direct te vinden na invoer van bijvoorbeeld naam, locatie of datum.

De online agenda is in het leven geroepen om de dikwijls drukbezette leidinggevenden in de verschillende disciplines binnen de bouw en infrastructuur – van opdrachtgever en ontwerper tot aannemer, toeleverancier en producent – een helder overzicht te bieden van alle relevante vakevenementen en hen vlot de weg te wijzen naar het evenement van keuze.

Organisaties die zelf evenementen organiseren – bijvoorbeeld beursorganisaties, brancheverenigingen en onderwijsinstellingen – kunnen aan de hand van bouwkalender hun evenement plannen. Daarna kunnen ze hun bijeenkomst aanmelden voor opname op bouwkalender.nl

Naast de bouwkalender-website geeft Advercom ook de bouwkalender-nieuwsbrief uit. Deze gratis publicatie brengt elke twee weken een Top 15 van belangwekkende bouwevenementen die de komende weken voor de deur staan.