Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

In 2017 een utiliteitsbouwproject gerealiseerd?

Vul dit project dan in in ons marktonderzoek. Als dank voor uw medewerking ontvangt u gratis een jaarabonnement op het vaktijdschrift Bouwen met Staal.

« terug naar Nieuws
In 2017 een utiliteitsbouwproject gerealiseerd?

Afb. Paviljoen Hopliedenkade, Tilburg (ontw.: CIVIC Architects & Bright Urban Futures, foto: Stijn Bollaert).

Bouwen met Staal voert doorlopend onderzoek uit naar het materiaalgebruik in de Nederlandse utiliteitsbouw. In deze fase van het onderzoek hebben wij de hulp nodig van architecten en bouwkundig ontwerpers. Wij nodigen hen uit om een vragenlijst in te vullen, met vragen die betrekking hebben op een project dat in 2017 is gerealiseerd. Let wel: dit hoeft niet per se een staalproject te zijn. Een project (deels of in het geheel) uitgevoerd in een ander materiaal, zoals beton, aluminium, metselwerk of hout, is voor dit marktonderzoek even veel waard.

De vragenlijst is opgebouwd in drie delen: 

  1. het eerste deel bevat algemene vragen over het project en het betreffende gebouw
  2. het tweede deel bestaat uit vragen over het materiaalgebruik in het gebouw
  3. het derde deel tenslotte gaat in op de motivatie van materiaalkeuze

Als dank voor uw medewerking ontvangt u een gratis jaarabonnement op het vaktijdschrift Bouwen met Staal (ter waarde van € 68,-) dat 6x per jaar verschijnt. Indien u reeds een abonnement hebt op Bouwen met Staal, kijken wij in overleg met u naar een passend alternatief. Met de resultaten van dit onderzoek wil Bouwen met Staal ontwerpers en bouwers in de toekomst (nog) beter bedienen. Bouwen met Staal biedt architecten, constructeurs en aannemers noodzakelijke informatie om de toepassing van staal in de bouw makkelijker en beter te maken.

Klik hier als u wilt deelnemen aan dit marktonderzoek.