Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Staalbouwer erbij: IQstaal

Nu eens geen faillissement, maar een staalbouwer erbij. In Barneveld is onlangs IQstaal van start gegaan.

« terug naar Nieuws

IQstaal lanceerde deze wijk haar website. IQstaal, nog maar kortgeleden gestart, afficheert zich als een nieuwkomer met veel ambitie. Als expert op het gebied van staalconstructies voor bedrijfshuisvesting laat het bedrijf weten veel aandacht te besteden aan het ontwerp en de engineering van staalconstructies.

‘Het doel van IQstaal is een efficiënter ontwerp aanbieden waardoor minder (duur) materiaal nodig is’, aldus het bedrijf onder aanvoering van Meerten Muijs. De algemeen directeur heeft ruim 5 jaar ervaring als tekenaar en hoofd engineering en heeft 3 jaar als bedrijfsleider gewerkt bij Van den Brink Staalbouw.

Uit de bedrijfspresentatie: ‘IQstaal zorgt voor de optimalisatie, het ontwerp, de engineering en productie en montage van staalconstructies. Op basis van intensieve samenwerking met opdrachtgevers kan IQstaal een efficiënter ontwerp voor staalconstructies verzorgen. De staalconstructie wordt productie-gereed opgeleverd. Het voordeel is een efficienter ontwerp, kortere levertijd en lagere kosten.’