Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Staalprijs op volle toeren,  deadline week later

De deadline voor deelname en inzenden van de Nationale Staalprijs 2018 is met een week verlengd.

« terug naar Nieuws

Inzendingen moeten uiterlijk vrijdag 18 mei binnen zijn op de website van de Nationale Staalprijs in plaats van (aanvankelijk) 11 mei.

Dit op menig verzoek en mede door de vakantieperiode. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat in het verleden wel vaker de deadline werd opgeschoven, uit coulance en/of om nog groeispurt te maken.

Met de groei van het aantal inzendingen voor 2018 zit het wel snor. Het aantal inzendingen nadert deze editie geleidelijk maar gestaag de honderd inzendingen, en zal dus kwantitatief nauwelijks afwijken van vorige afleveringen. Wel blijkt dat bureaus steeds vaker een eigen (voor)selectie maken en kiezen voor projecten waarmee ze zelf menen de hoogste ogen te zullen gooien.

Het beeld van de Nationale Staalprijs 2018 wordt wederom geproduceerd door sponsor Kersten Europe uit Wanssum.

Na 18 mei zal de organisatie in rap tempo de inzendingen beoordelen en bewerken, zodat deze voor het publiek zo snel mogelijk zichtbaar worden. 

Amper drie weken later komt de jury in besloten kring bijeen voor de eerste beraadslagingen.

Problemen met inschrijven

Een computer is een handig ding, behalve wanneer het systeem ‘nee’ zegt en er een ‘bug’ lijkt op te treden. Ook met inschrijven, inzenden en uploaden van gegevens voor de Staalprijs kunnen problemen ontstaan, die echter meestal wel te doorgronden zijn. Klik hier voor een lijst met veelvoorkomende foutmeldingen en de vermoedelijke oorzaak. Vraag anders om assistentie. De organisatie helpt u graag.