Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Stagebank: afstudeerplekken gezocht

Bent u een ingenieursbureau, staalconstructiebedrijf of toeleverancier met ingenieurscapaciteit en heeft u plek voor een afstudeerder, misschien al een concrete opdracht en ruimte voor begeleiding? Meld u dan aan!

 

« terug naar Nieuws
Stagebank: afstudeerplekken gezocht

Wegens groeiende vraag assisteert Bouwen met Staal bij de bemiddeling van een stageplek voor met name studenten bouwkunde en civiele techniek. U vraagt, wij hebben kandidaten.

Het gaat om vierdejaars hbo’ers die doorgaans de Minor Constructies hebben gedaan. Deze constructeurs in spe komen vooralsnog allemaal uit Den Haag of Rotterdam, maar er zijn vergelijkbare minoren aan de HAN (Arnhem), Hanze Hogeschool (Groningen), HvA (Amsterdam) en Avans (Tilburg/Den Bosch).

De student kan ’voor zichzelf’ afstuderen, door een eigen onderwerp te kiezen, maar wil bij voorkeur een opdracht uit een bedrijf om mee aan de slag te gaan. Daarnaast zal de student gedurende het afstudeerproject af en toe begeleiding verlangen. In overleg tussen student en begeleidend bedrijf is af te spreken of de student ook één of meerdere dagen per week op kantoor aanwezig is. Een opdracht, enige begeleiding en eventueel een werkplek is wat zij vragen. Stage- en afstudeervergoedingen zijn door de schaarste aan afstudeerplekken niet of nauwelijks aan de orde.

De eerstvolgende lichting start in februari 2017 en zal gemiddeld 5 of 6 maanden met afstuderen bezig zijn. De volgende lichting start in september 2017. Aanmelden voor de stagebank (als afstudeerder of begeleidend bedrijf) kan het hele jaar door.

Voor CV’s en motiveringsbrieven neemt contact op met Mic Barendsz, 088 353 1212, mic@bouwenmetstaal.nl