Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Stem op de Ingenieur van het Jaar

Het is vanaf vandaag mogelijk uw stem uit te brengen op de Ingenieur van het Jaar.

« terug naar Nieuws

Stemmen kan tot en met 18 maart. Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig.

Ingenieurs die zich onderscheiden in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap komen in aanmerking voor de prijs. De finalisten zijn: ir. ing. Sander den Blanken, directeur bij Arup; dr. ir. Jan Klok, procestechnoloog bij Paqell en projectmanager bij Wetsus; en dr. eng. Nima Tolou, assistent-professor Precision and Microsystems Engineering aan de TU Delft en oprichter van Flexous. De prijsuitreiking vindt plaats bij het Groningen Engineering Center van de Rijksuniversiteit Groningen.

Naast beoordeling door een vakjury kan het publiek vanaf vandaag ook stemmen op de finalisten. De winnaar van de Prins Friso Ingenieursprijs mag zich een jaar lang Ingenieur van het Jaar noemen.

Bouwen met Staal-bestuurslid Sander den Blanken beantwoordt in de komende editie van het vaktijdschrift Bouwen met Staal vijf prangende vragen. Het februari-nummer van het vakblad verschijnt deze vrijdag.