Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Uw privacy, onze zorg

Bouwen met Staal is klaar voor de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

« terug naar Nieuws

Zoals u hoogstwaarschijnlijk al weet, is sinds 25 mei jl. de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG biedt personen in Nederland en andere EU-landen meer en verbeterde rechten om hun privacy geborgd te zien bij het gebruik van hun persoonsgegevens door bedrijven en organisaties, bijvoorbeeld bij marketingacties. Op hun beurt dienen bedrijven en organisaties hun privacybeleid en -acties af te stemmen op de nieuwe regels in de AVG. Ook Bouwen met Staal heeft dat gedaan.

Conform de AVG heeft Bouwen met Staal onder meer haar privacyverklaring en cookie statement aangescherpt en gepubliceerd op www.bouwenmetstaal.nl/organisatie/privacy/

Al onze websites zijn nu voorzien van een Secure Sockets Layer (SSL); niet alleen deze corporate website maar bijvoorbeeld ook www.brandveiligmetstaal.nl, www.duurzaaminstaal.nl en www.nationalestaalprijs.nl. SSL zorgt een beveiligde verbinding tussen uw webserver en de servers van onze websites en voor beveiliging van alle dataverkeer van en naar onze websites. Het voorkomt bijvoorbeeld dat buitenstaanders inzage hebben in persoonsgegevens die u invult in een aanmeldingsformulier op onze website. SSL is herkenbaar aan ‘https’ en het slotje in het zoekscherm van uw browser.

In onze komende e-mails (zoals digitale uitnodigingen voor deelname aan een cursus of seminar) zult u een verzoek aantreffen om de persoonsgegevens die Bouwen met Staal van u gebruikt, te controleren op juistheid en volledigheid. Door de link in de e-mail aan te klikken, ontvangt u een formulier waarin u uw gegevens desgewenst kunt corrigeren en aanvullen. Ook kunt u hierin aangeven welke staaltoepassingsaspecten en -gebieden voor u interessant zijn. Hierdoor kunnen we onze informatievoorziening nog beter en efficiënter aansluiten op uw informatiebehoeften.