Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Abonnement, Proefnummer, Studentenabonnement

Het vakblad Bouwen met Staal verschijnt zes maal per jaar.

« terug naar Vakblad

Abonnement

U kunt zich met ingang van het eerste nummer (februari) of het vierde nummer (augustus) van elke jaargang abonneren of het vakblad verkrijgen via een lidmaatschap van Bouwen met Staal. Vanaf 2016 is het vakblad exclusief voor (ere-)leden en Gold Members ook geheel digitaal beschikbaar via een App voor iOs en Android en een bladermodule online onder de tab 'vakblad'. De App is verrijkt met extra beelden, teksten, film(fragmenten), links naar relevante bronnen en artikelen uit voorgaande edities. Net als het archief van Bouwen met Staal dat vanaf januari 2016 uitsluitend bereikbaar is voor leden, na inloggen. Het archief wordt om de maand geactualiseerd. Kijk op de website van het vakblad voor de opties en downloadmogelijkheden. 

abonnee: € 68,- (incl. btw)

abonnee buitenland: € 91,- (incl. btw)

persoonlijk lid: € 109,- (incl. btw)

persoonlijk lid buitenland: € 134,- (incl. btw)

studentlid: € 20 (incl. btw)

juniorlid: € 57,- (incl. btw)

juniorlid buitenland: € 82,- (incl. btw)

bedrijfslid ‘klein’ (ZZP): € 285,- (excl. btw)

bedrijfslid: € 570,- (excl. btw)

Gold Member (op uitnodiging): € 3.525,- (excl. btw)

 

Vraag hier uw abonnement aan.

 

Proefnummer

Heeft u belangstelling voor het vakblad Bouwen met Staal? Vraag dan een gratis proefnummer aan. Per adres wordt maximaal één proefnummer toegezonden.

Vraag hier uw proefnummer aan.
 

Studentenabonnement

Studenten kunnen gedurende hun studie één keer één jaar proefabonnee worden. Met dit gratis abonnement ontvangt u dus zes nummers. Na het proefabonnement kunt u voor € 20 per jaar studentlid (Staalkaarthouder) van Bouwen met Staal worden. Het aanbod is alleen geldig voor voltijdstudenten. Bij aanmelding graag een digitale kopie van een geldige collegekaart/studentenkaart meesturen.

Bij aanmelding wordt u geregistreerd als gratis proefabonnee. Blijkt uit onze gegevens, dat u al een keer een jaar lang een proefabonnement heeft gehad, dan verifiëren wij bij u of u betaald studentlid wilt worden.

Vraag hier uw studentenabonnement aan.