Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Rem op Value of Design?

Het Delftse constructeurs-in-spé-symposium Value of Design roept op Facebook op de sprekers te raden.

« terug naar Nieuws
Rem op Value of Design?

Zo voeren de studenten civiele techniek listig de spanning op voor het symposium dat weliswaar met een onregelmatige regelmaat wordt georganiseerd, maar intussen een aardige reputatie geniet op gebied van exclusieve sprekers met kritische geest.

Value of Design begeeft zich op het snijvlak tussen architectonisch en constructief ontwerpen. De eerste editie, met onder meer Frank O’ Gehry, vond plaats in 2002. De laatste editie werd gehouden in 2014, waarbij architect Fuksas het publiek animeerde (foto boven), maar associate SOM-partner Richard Garlock inhoudelijk het beste verhaal leverde bij het thema parametrisch ontwerpen.

Ook tijdens de aankomende editie, op 10 mei in de Aula van de TU Delft, is het podium behalve voor een architect (wordt het Rem en Bigness?) voor meerdere aansprekende constructeurs die als altijd een zekere repertoire hebben opgebouwd. Op Facebook (‘Raad een spreker en win een entreekaart’) wordt onder meer Mike King van Arup getipt, die onlangs nog in Bouwen met Staal werd geïnterviewd.

Value of Design is behalve voor studenten ook toegankelijk voor de praktiserend constructeur en ontwerper.