Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Nieuws

Overzicht van recente nieuwsberichten.

 

IFD-bouw beweegbare bruggen »

IFD-bouw beweegbare bruggen

Het is tot aanstaande vrijdag, 18 januari, nog mogelijk om commentaar te geven op de eerste NTA (Nederlandse Technische Afspraak) IFD-bouw voor beweegbare bruggen.

Vertraging hangt boven de bouw »

Vertraging hangt boven de bouw

In de Market Monitor Staal- en Metaalindustrie, die vrijdag verscheen, concludeert Atradius dat de verwachte impact van de Amerikaanse invoerheffingen beperkt zijn, maar dat de bouw- en auto-industrie tekenen van economische vertraging laten zien.

Toch weer staalbouwer failliet »

Toch weer staalbouwer failliet

VDS Staal- en Machinebouw, gevestigd in de havens van Vlissingen, Rotterdam en Eemshaven, is vorige week failliet verklaard. Er wordt nog inzet op een doorstart.

Winnaars Nationale Staalprijs 2018 bekend »

Winnaars Nationale Staalprijs 2018 bekend

De Nationale Staalprijs 2018 heeft 5 winnende projecten opgeleverd. De bekendmaking en huldiging van de winnaars voltrok zich afgelopen woensdag tijdens de Nationale Staalbouwdag bij Tata Steel in IJmuiden.

Staalbouwdag geniet belangstelling »

Staalbouwdag geniet belangstelling

De viering van ‘100 Jaar staal in de IJmond’ begon zaterdag met een wielerrit. Ondertussen blijven de bezoekers zich aanmelden voor de Staalbouwdag.

Constructeur en Talent van het jaar 2018 bekend »

Constructeur en Talent van het jaar 2018 bekend

ir. Hubert Kuijpers is Constructeur van het jaar 2018 en ir. Roy Crielaard is Talent van het Jaar 2018. Dit werd gisteren bekend gemaakt door juryvoorzitter Jack Amesz (Gemeente Den Haag) tijdens de Constructeursdag in Circl Amsterdam.

Juryprijs voor Green House »

Juryprijs voor Green House

Het circulaire paviljoen The Green House in Utrecht is uitgeroepen tot ‘Highly Commended project’ bij de Global Galvanizing Awards 2018.

Tata lanceert Feest van de Eeuw »

Tata lanceert Feest van de Eeuw

Met de lancering van een speciale jubileumwebsite heeft Tata Steel in IJmuiden het startsein gelost voor de viering van het 100-jarig jubileum.

 

EU-harmonisatie EN 1090-1 nog niet op rolletjes »

EU-harmonisatie EN 1090-1 nog niet op rolletjes

Omdat EU-harmonisatie van de EN 1090-1 nog niet op rolletjes loopt, is de handhaving ervan tijdelijk opgeschort voor fabrikanten die zowel de fabricage en de montage zelf uitvoeren. ILT blijft wel controleren.