Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Nieuws

Overzicht van recente nieuwsberichten.

Tata lanceert Feest van de Eeuw »

Tata lanceert Feest van de Eeuw

Met de lancering van een speciale jubileumwebsite heeft Tata Steel in IJmuiden het startsein gelost voor de viering van het 100-jarig jubileum.

EU-harmonisatie EN 1090-1 nog niet op rolletjes »

EU-harmonisatie EN 1090-1 nog niet op rolletjes

Omdat EU-harmonisatie van de EN 1090-1 nog niet op rolletjes loopt, is de handhaving ervan tijdelijk opgeschort voor fabrikanten die zowel de fabricage en de montage zelf uitvoeren. ILT blijft wel controleren.

Doorschuifbrug »

Doorschuifbrug

De Doorschuifbrug heet het vernieuwende concept voor milieuvriendelijke renovatie van stalen bruggen.

Steelchallenge-12 geopend »

Steelchallenge-12 geopend

Studenten en werknemers uit de staalindustrie kunnen zich inschrijven voor deelname aan de wereldwijde wedstrijd staal maken.

Fusie tussen Van Ee en Metaluniek »

Fusie tussen Van Ee en Metaluniek

Van Ee Staalspecialisten uit Barneveld en Metaluniek Staalspecialisten uit Veenendaal  gaan per 1 augustus samen in een nieuw bedrijfspand te Barneveld.

Procesinnovatie dunne plaat »

Procesinnovatie dunne plaat

Metallurgen aan de Universiteit van Warwick hebben dunne plaat met hoge sterkte-eigenschappen traditioneel kunnen vervormen.

Gold Members: circulair bouwen heeft de toekomst »

Gold Members: circulair bouwen heeft de toekomst

De Gold Members vormen een collectief van verschillende disciplines uit de (staal)bouw waarmee Bouwen met Staal graag van gedachten wisselt over belangwekkende trends en ontwikkelingen in en voor het bouwen met staal.

Constructeur van het jaar: Pim Peters »

Constructeur van het jaar: Pim Peters

Pim, directeur van IMd Raadgevende Ingenieurs, is gisteren verkozen tot Constructeur van het jaar 2017. Het Aanstormend Talent 2017 heet Steven Schoenmakers, hoofdconstructeur bij Van Rossum Raadgevende Ingenieurs.

Bijzondere brug voor Katwijk »

Bijzondere brug voor Katwijk

Aannemerscombinatie Strukton Infratechnieken/BSB Staalbouw en architect Syb van Breda & Co gaat over de Oude Rijn tussen Valkenburg en Oegstgeest een slanke draaibrug bouwen.