Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Openbare Ruimte »

Openbare Ruimte

Vakbeurs met producten en diensten voor ontwerp, inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Hoogbouwcongres 2023 »

Hoogbouwcongres 2023

‘The Carbon Clock is ticking’. Onder dit waarschuwende motto organiseert Stichting Hoogbouw op woensdag 27 september in Kinepolis Utrecht het Hoogbouwcongres 2023.

Booosting 35 jaar »

Booosting 35 jaar

Booosting bestaat 35 jaar. Sinds de oprichting, 31 augustus 1988, zet dit platform voor koplopers in bouwinnovatie zich in voor (versnelde) vernieuwingen en verbeteringen binnen de bouwsector. Hiertoe initiërt en faciliteert de organisatie ideeën en projecten op het gebied van de drie O’s: Onderzoek, Ontwerp en Ontwikkeling.

ARCHITECT@WORK »

ARCHITECT@WORK

Woensdag 27 en donderdag 28 september a.s. vormt Taets Art and Event Park in Zaanstad het toneel van Architect@Work.

Circulaire Bouwstromen »

Circulaire Bouwstromen

Lancering van de Quickscan Circulaire Bouwstromen. Deze nieuwe gratis tool biedt via ‘één druk op de knop’ een overzicht van de kansen voor hergebruik van (onderdelen van) een bestaande bouwwerk.

Dutch Green Building Week »

Dutch Green Building Week

De Dutch Green Building Week, de landelijke campagneweek voor duurzaam ontwikkelen en bouwen, is dit jaar van maandag 9 tot en met 13 oktober.

Kwaliteitsregeling Montage »

Kwaliteitsregeling Montage

Wees nu al goed voorbereid op de eisen van de Wet Kwaliteitsborging die straks gesteld worden! Doe mee aan de Workshop Kwaliteitsregeling Montage Staalbouw.

Infra Relatiedagen 2024 »

Infra Relatiedagen 2024

Een vakbeurs met 300 stands, een buitenterrein met demo’s, een Openbare Verlichtingstraat, een Overheidspark én de Bouwplaats van de Toekomst. Dat zijn de bestanddelen van de Infra Relatiedagen 2024.