Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Masterclass Vermoeiing 2024 »

Masterclass Vermoeiing 2024

Op woensdag 28 februari 2024 organiseren Rijkswaterstaat en TNO vanuit het Platform Stalen Bruggen in samenwerking met Bouwen met Staal de masterclass over het onderwerp ‘Vermoeiing van stalen bruggen’.

Borgen constructieve veiligheid »

Borgen constructieve veiligheid

Op 5, 7, 12 maart en 9 april vindt de cursus Borgen constructieve veiligheid in de praktijk plaats. Deze cursus bestaat uit drie webinars en een intervisiebijeenkomst op locatie en wordt georganiseerd door VNconstructeurs.

MaterialDistrict Utrecht »

MaterialDistrict Utrecht

De noviteiten en innovaties in biobased en circulaire bouwmaterialen zijn van 6 tot 8 maart overzichtelijk bijeen tijdens Material District Utrecht, in de lokale Werkspoorkathedraal.

Informatieavond BV/BmS Opleidingen »

Informatieavond BV/BmS Opleidingen

Info-avond met uitleg over de lesprogramma's, studiemateriaal, kosten en examens van de HBO-opleidingen Beton- & Staalconstructies BV/BmS en Constructief Ontwerpen BV/BmS.

Cursus pv-panelen »

Cursus pv-panelen

Op 9 en 23 april 2024 organiseert Bouwen met Staal de tweedaagse cursus pv-panelen: 'uit de weg, op het dak'.

Staalbouwdag 2024 »

Staalbouwdag 2024

Dinsdag 15 oktober 2024 is Staalbouwdag 2024, het vakevent voor alle professionals en belangstellenden in het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal.

COBc-congres 2024 »

COBc-congres 2024

Het jaarlijkse COBc-congres is dit jaar op donderdag 7 november. Bij de organisatie van het event werkt COBc samen met de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland.