Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Lente-akkoord Congres 2024 »

Lente-akkoord Congres 2024

Event voor beleidsmakers, opdrachtgevers, ontwerpers en ieder ander die zich professioneel bezighoudt met duurzaamheid in de bouw.

Circulaire Openbare Ruimte congres »

Circulaire Openbare Ruimte congres

Beleidsmakers, ontwerpers, projectleiders en makers van circulaire openbare ruimte, verenigt u op het Circulaire Openbare Ruimte Congres. Tijdens het congres, donderdag 20 juni in Leiden, delen diverse Nederlandse gemeenten hun circulaire ideeën, plannen en initiatieven.

Houben over Hoogbouw »

Houben over Hoogbouw

In de serie maandelijkse podcasts ‘Toren van Babel’ gaat vaste presentator en architect Daan Roggeveen (MORE Architect) deze maand in gesprek met Francine Houben (Mecanoo Architecten) over hoogbouw.

Materials Technology Day »

Materials Technology Day

Vrijdag 5 juli 2024 organiseert het Department van Materials Science and Engineering (MSE) van de faculteit Mechanical Engineering (Werktuigbouwkunde) van de TU Delft de Materials Technology Day.

NIL | BIL Lassymposium »

NIL | BIL Lassymposium

Evenementenhal Gorinchem is van 1 tot en met 3 oktober a.s. het domein van het NIL | BIL Lassymposium.

Staalbouwdag 2024 »

Staalbouwdag 2024

Dinsdag 15 oktober 2024 is Staalbouwdag 2024, het vakevent voor alle professionals en belangstellenden in het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal.

COBc-congres 2024 »

COBc-congres 2024

Het jaarlijkse COBc-congres is dit jaar op donderdag 7 november. Bij de organisatie van het event werkt COBc samen met de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland.

Engineering Event Safety »

Engineering Event Safety

Veertiende editie van het evenement over machineveiligheid, gericht op ontwerpers, constructeurs, werktuigbouwkundigen, elektrotechnici, machinebouwers, arbo-, milieu- en veiligheidsmanagers, onderhouds- en servicemanagers en docenten/studenten (HBO/TU).