Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

 

BAU 2019 »

BAU 2019

‘The future of building’ is het leidend thema van BAU, de internationale vakbeurs rond architectuur, bouwen en bouwmaterialen in Messe München, van 14–19 januari 2019.

Staalcafé 2019 »

Staalcafé 2019

Bouwen met Staal-nieuwjaarsmeeting in het circulair paviljoen The Green House Utrecht, met presentatie marktonderzoek staal in de Nederlandse bouw, terug- en vooruitblik Nationale Staalbouwdag en rondleiding door The Green House.

Bijeenkomst Hyperloop »

Bijeenkomst Hyperloop

Donderdag 24 januari 2019 maakt Bouwen met Staal een start met de cocoon 'Hyperloop'. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om deze eerste bijeenkomst bij te wonen.

Bouwbeurs 2019 »

Bouwbeurs 2019

Van 4 tot en met 8 februari 2019 is het Jaarbeurs Hallencomplex weer de thuishaven van de internationale BouwBeurs.

Case study session Support Support »

Case study session Support Support

Dinsdag 5 februari organiseert studievereniging Support van de TU Eindhoven een case study avond voor hun studiereis naar Nepal. Via Bouwen met Staal, als sponsor van deze studiereis, zijn leden uitgenodigd om mee te denken over de technische innovaties en hands-on ervaringen die de studenten kunnen doorvoeren.

Circulair bouwen met staal »

Circulair bouwen met staal

Als onderdeel van de Bouwbeurs R&D organiseert Bouwen met Staal donderdag 8 februari 2019 de innovatiesessie Circulair bouwen met staal.

Basiskennis betontechnologie »

Basiskennis betontechnologie

Op donderdag 7 februari start in Gouda de 12-delige cursus 'Basiskennis betontechnologie'. Deze wordt georganiseerd door de Betonvereniging.

Studiedag Brandveiligheid gevels »

Studiedag Brandveiligheid gevels

Op donderdag 7 maart en woensdag 20 maart wordt vanuit de NEN-werkgroep ‘Gevels’ (met o.a. Bouwen met Staal) de studiedag ‘Brandveiligheid gevels’ georganiseerd.

Inspectie en handhaving bouwtoezicht »

Inspectie en handhaving bouwtoezicht

Op donderdag 7 maart start in Gouda de 10-delige cursus 'Inspectie & handhaving bouwtoezicht door adviesbureaus en gemeenten'. Deze wordt georganiseerd door de Betonvereniging.