Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Themasessie Van Brienenoordbruggen »

Themasessie Van Brienenoordbruggen

Het onlangs gerevitaliseerde Platform Stalen Bruggen herstart haar activiteiten met drie online themasessies over de Van Brienenoordbruggen bij Rotterdam.

Optimaliseren van het verbindingsontwerp »

Optimaliseren van het verbindingsontwerp

Drie maandagen achter elkaar op 1 en 8 februari en 1 maart organiseert de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw samen met Bouwen met Staal het webinar drieluik Optimaliseren van het verbindingsontwerp. Dit is onderdeel van het online cursusprogramma Allround Staalbouwer en is exclusief voor leden van de Samenwerkende Nederlandse Staalconstructiebedrijven.

Bruggendag 2021 »

Bruggendag 2021

Zoals ieder jaar organiseert de Bruggenstichting ook in 2021 weer de Bruggendag. Deze keer als een online evenement in de middag van donderdag 11 maart.

Ketenstandaard Congres »

Ketenstandaard Congres

‘Van idee tot Bouwwerkdossier’ luidt het thema van het Ketenstandaard Congres van Ketenstandaard Bouw en Techniek.

Hannover Messe 2021 »

Hannover Messe 2021

’s Werelds grootste vakbeurs op het gebied van industriële technologie met naar verwachting ruim 6.000 exposanten en 200.000 bezoekers.

Cursus Verbindingen »

Cursus Verbindingen

Cursus van zes middagen voor kennis en vaardigheden in het berekenen van geboute en gelaste verbindingen in geschoorde en ongeschoorde raamwerken en van kolom-voetplaatverbindingen.

Bouwbeurs 2021 »

Bouwbeurs 2021

De grote vakbeurs voor de uitvoerende bouw, van 13 t/m 17 september 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vakbeurs Openbare Ruimte »

Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs met producten, diensten en innovaties op het gebied van Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

TechniShow 2022 »

TechniShow 2022

Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht rond industriële productietechnieken en -processen, met onder meer de machines en hulpmiddelen voor het bewerken en verwerken van metalen. De beurs is verplaatst naar maart 2020. De precieze data van het vierdaagse evenement worden nog bekend gemaakt.