Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Euroblech »

Euroblech

Internationale vakbeurs in Hannover voor de plaatbewerkingstechnologie.

PROVADA »

PROVADA

(Inter)nationale vastgoedbeurs op 3, 4 en 5 november in RAI Amsterdam.

Learning lunch Brandwerende verf »

Learning lunch Brandwerende verf

Op donderdag 5 november organiseren Bouwen met Staal, Infosteel, Aalterpaint en Buildsoft een learning lunch met als titel 'Baanbrekende oplossingen voor brandbescherming van staal'.

Am I an Ornament? »

Am I an Ornament?

Tot 15 november: fototentoonstelling in het Amsterdamse architectuurcentrum Arcam in het teken van de renaissance van het ornament in de gebouwde omgeving van de hoofdstad.

Disrupting architecture »

Disrupting architecture

In het kader van de webinar-reeks Digitale innovatie organiseert Bouwen met Staal samen met Studio Rap het gratis webinar Disrupting architecture.

Cursus Toetsing ontwerp geschoorde hal »

Cursus Toetsing ontwerp geschoorde hal

Donderdagen 3 en 10 december om 15.00 u. organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met Adviesburo Van Odenhoven de online cursus Toetsing ontwerp geschoorde hal.

M2i conference »

M2i conference

Dinsdag 15 december organiseert materiaalkunde-instituut M2i een openbaar, kostenloos te bezoeken conferentie genaamd 'Meeting materials'.

Bouwbeurs 2021 »

Bouwbeurs 2021

De grote vakbeurs voor de uitvoerende bouw, van 8 tot en met 12 februari 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hannover Messe 2021 »

Hannover Messe 2021

’s Werelds grootste vakbeurs op het gebied van industriële technologie met naar verwachting ruim 6.000 exposanten en 200.000 bezoekers.

TechniShow 2022 »

TechniShow 2022

Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht rond industriële productietechnieken en -processen, met onder meer de machines en hulpmiddelen voor het bewerken en verwerken van metalen. De beurs is verplaatst naar maart 2020. De precieze data van het vierdaagse evenement worden nog bekend gemaakt.