Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Webinar Rendement in de staalbouw 1 »

Webinar Rendement in de staalbouw 1

Op donderdag 24 september vindt het eerste deel plaats van het webinar-tweeluik Rendement in de staalbouw. Deze webinars worden georganiseerd door Bouwen met Staal in samenwerking met Liemar Software.

Webinar Digitale innovatie 3 »

Webinar Digitale innovatie 3

Bouwen met Staal organiseert de webinar-reeks Digitale innovatie. De derde aflevering is getiteld Digitaal van ontwerp tot oplevering en heeft als gastspreker Joey Jansen (Octatube).

Webinar Rendement in de staalbouw 2 »

Webinar Rendement in de staalbouw 2

Op donderdag 1 oktober vindt het tweede deel plaats van het webinar-tweeluik Rendement in de staalbouw. Deze webinars worden georganiseerd door Bouwen met Staal in samenwerking met Liemar Software.

Archiprix Nederland 2020 »

Archiprix Nederland 2020

Expositie tot en met 4 oktober a.s. van de beste Nederlandse afstudeerplannen in architectuur, stedenbouw, interieurarchitectuur en landschapsarchitectuur.

Building Holland 2020 »

Building Holland 2020

Driedaags vakevent voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector met naar verwachting 250 exposanten en 150 sprekers.

Euroblech »

Euroblech

Internationale vakbeurs in Hannover voor de plaatbewerkingstechnologie.

PROVADA »

PROVADA

(Inter)nationale vastgoedbeurs op 3, 4 en 5 november in RAI Amsterdam.

Am I an Ornament? »

Am I an Ornament?

Tot 15 november: fototentoonstelling in het Amsterdamse architectuurcentrum Arcam in het teken van de renaissance van het ornament in de gebouwde omgeving van de hoofdstad.

Bouwbeurs 2021 »

Bouwbeurs 2021

De grote vakbeurs voor de uitvoerende bouw, van 8 tot en met 12 februari 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hannover Messe 2021 »

Hannover Messe 2021

’s Werelds grootste vakbeurs op het gebied van industriële technologie met naar verwachting ruim 6.000 exposanten en 200.000 bezoekers.

TechniShow 2022 »

TechniShow 2022

Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht rond industriële productietechnieken en -processen, met onder meer de machines en hulpmiddelen voor het bewerken en verwerken van metalen. De beurs is verplaatst naar maart 2020. De precieze data van het vierdaagse evenement worden nog bekend gemaakt.