Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Finale Dutch Open Student STEEL Award 2021 »

Finale Dutch Open Student STEEL Award 2021

On 26th April the final round or the Dutch Open Student STEEL Award with 6 finalists is open for online attendance. Additionally an open discussion on trends in education and the steel sector will be held.

Dag van de Constructeur »

Dag van de Constructeur

De Dag van de Constructeur is hét kennis- en netwerkevenement voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur.

Cursus Dynamica van Gebouwen »

Cursus Dynamica van Gebouwen

Op 22 april 2021 is de vierde module van de cursus Dynamica van gebouwen over spoortrillingen. Deze cursus wordt geheel online gedoceerd.

Webinar IABSE »

Webinar IABSE

Op donderdag 29 april organiseert IABSE Nederland het webinar: Parametrische techniek vs ervaring wint de gezel het met zijn digitale gereedschapskist het van de meester?

Cursus Verbindingen »

Cursus Verbindingen

Cursus van zes middagen voor kennis en vaardigheden in het berekenen van geboute en gelaste verbindingen in geschoorde en ongeschoorde raamwerken en van kolom-voetplaatverbindingen.

Bouwbeurs 2021 »

Bouwbeurs 2021

De grote vakbeurs voor de uitvoerende bouw, van 13 t/m 17 september 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vakbeurs Openbare Ruimte »

Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs met producten, diensten en innovaties op het gebied van Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Building Holland Live »

Building Holland Live

De bekende, onsite versie van Building Holland is van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november 2021 in RAI Amsterdam.

Geotechniekdag 2021 »

Geotechniekdag 2021

Dag van KIVI Afdeling Geotechniek in samenwerking met ie-net expertgroep geotechniek (België).

TechniShow 2022 »

TechniShow 2022

Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht rond industriële productietechnieken en -processen, met onder meer de machines en hulpmiddelen voor het bewerken en verwerken van metalen. De beurs is verplaatst naar maart 2020. De precieze data van het vierdaagse evenement worden nog bekend gemaakt.