Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Webinar ‘het andere Lean’ »

Webinar ‘het andere Lean’

Op dinsdag 24 mei organiseert SNS en Bouwen met Staal in samenwerking met Meco Metal, Intal, Liemar Automatisering en LeanENT een lunchlearning over ‘het andere Lean’.

Gevel 2022 »

Gevel 2022

Van 31 mei tot en met 2 juni 2022 zijn de hallen 3 en 4 van de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van producten en diensten voor de gebouwgevel.

Workshop Failnomore »

Workshop Failnomore

Woensdag 1 juni organiseert de TU Delft de gratis workshop Failnomore over robuustheid van staal en staal-beton constructies.

Excursie naar PMC (Purified Metal Company) »

Excursie naar PMC (Purified Metal Company)

Op woensdag 8 juni organiseert Bouwen met Staal een exclusieve excursie naar de nieuwe fabriek van PMC (Purified Metal Company) waar u het innovatieve schoonmaakproces van dichtbij kunt meemaken.

Beton Event »

Beton Event

Het jaarlijkse kennis- en netwerkevenement voor de beton(bouw)sector is dit jaar op dinsdag 14 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Workshop Freedam »

Workshop Freedam

Woensdag 1 juni organiseert de TU Delft de gratis workshop Freedam over ligger-kolomverbindingen die na aardbevingen geen schade brengen aan de staalconstructie.

Deadline studentenSTAALprijs 2022 »

Deadline studentenSTAALprijs 2022

Studenten die tussen medio 2021 en medio 2022 zijn afgestudeerd of nog afstuderen, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de studentenSTAALprijs 2022.

Deadline Prepainted Metal Trophy 2022 »

Deadline Prepainted Metal Trophy 2022

De Prepainted Metal Trophy (enabled by ECCA) is een prijs die aan een studentenproject kan worden toegekend voor een bijzondere toepassing van voorgelakt metaal.

EuroBLECH 2022 »

EuroBLECH 2022

Driedaagse, internationale vakbeurs in Hannover rond metalen plaatmaterialen en -producten