Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Deadline studentenSTAALprijs 2020 »

Deadline studentenSTAALprijs 2020

De deadline voor de jaarlijkse studentenSTAALprijs is dit jaar 16 augustus 2020. Inleveren van afstudeerwerk kan dus uiterlijk op 15 augustus 2020.

Deadline Prepainted Metal Trophy 2020 »

Deadline Prepainted Metal Trophy 2020

De deadline voor de jaarlijkse Prepainted Metal Trophy is dit jaar 16 augustus 2020. Deze prijs staat open voor elk studentenproject waarin voorgelakte metaalplaat op intelligente, speelse of mooie wijze is toegepast.

Webinar Digitale innovatie 2 »

Webinar Digitale innovatie 2

Bouwen met Staal organiseert de webinar-reeks Digitale innovatie. De tweede aflevering is getiteld Parametrisch ontwerpen - van klein naar groot en heeft als gastspreker Rick Titulaer (Arup).

Online Leren van Instortingen »

Online Leren van Instortingen

Interactieve kennissessie met de lessen uit de incidenten AZ-stadion Alkmaar en parkeergarage Dekamarkt Wormerveer voor het verder verbeteren van constructieve veiligheid in de bouw.

Algemene ledenvergadering 2020 »

Algemene ledenvergadering 2020

Minimaal één keer per jaar legt het algemeen bestuur op de algemene ledenvergadering verantwoording af aan haar leden over het gevoerde beleid, zowel inhoudelijk als financieel. In deze vergadering komen tevens de gestelde doelen voor het komende jaar aan de orde.

Woning Corporatie Dag »

Woning Corporatie Dag

Dit congres van IVVD kennisplatform staat in het teken van de uitdagingen van de twintiger jaren van deze eeuw voor de woningcorporaties.

Webinar Digitale innovatie 3 »

Webinar Digitale innovatie 3

Bouwen met Staal organiseert de webinar-reeks Digitale innovatie. De derde aflevering is getiteld Digitaal van ontwerp tot oplevering en heeft als gastspreker Joey Jansen (Octatube).

Archiprix Nederland 2020 »

Archiprix Nederland 2020

Expositie tot en met 4 oktober a.s. van de beste Nederlandse afstudeerplannen in architectuur, stedenbouw, interieurarchitectuur en landschapsarchitectuur.

Building Holland 2020 »

Building Holland 2020

Driedaags vakevent voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector met naar verwachting 250 exposanten en 150 sprekers.

Euroblech »

Euroblech

Internationale vakbeurs in Hannover voor de plaatbewerkingstechnologie.

PROVADA »

PROVADA

(Inter)nationale vastgoedbeurs op 3, 4 en 5 november in RAI Amsterdam.

Am I an Ornament? »

Am I an Ornament?

Tot 15 november: fototentoonstelling in het Amsterdamse architectuurcentrum Arcam in het teken van de renaissance van het ornament in de gebouwde omgeving van de hoofdstad.

Bouwbeurs 2021 »

Bouwbeurs 2021

De grote vakbeurs voor de uitvoerende bouw, van 8 tot en met 12 februari 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hannover Messe 2021 »

Hannover Messe 2021

’s Werelds grootste vakbeurs op het gebied van industriële technologie met naar verwachting ruim 6.000 exposanten en 200.000 bezoekers.

TechniShow 2022 »

TechniShow 2022

Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht rond industriële productietechnieken en -processen, met onder meer de machines en hulpmiddelen voor het bewerken en verwerken van metalen. De beurs is verplaatst naar maart 2020. De precieze data van het vierdaagse evenement worden nog bekend gemaakt.