Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Architectenseminar Staalbouwdag

Het architectenseminar is de jaarlijks terugkerende kennis- en inspiratiesessie voor en door architecten op de Nationale Staalbouwdag. Op de Nationale Staalbouwdag 2019, 8 oktober in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, staat het seminar geheel in het teken van hergebruik van waardevolle, historische gebouwen.

« terug naar Agenda

Vanaf 13:30 uur komen diverse, actuele renovatie- en transformatieprojecten over het voetlicht waarbij ’t gelukt is om de oudbouw nieuwe functionaliteit in te blazen met behoud van de oorspronkelijke karakteristieken en inzet van de gegeven potenties.

Aan het woord komen onder meer Ingrid van der Heijden (CIVIC Architects) over de herbestemming van de LocHal in Tilburg, Erik Smits (ZJA Zwarts & Jansma) over de transformatie van de Amsterdamse Diamantbeurs tot Capital C en Robert Platje (Mei Architects and planners) die ingaat op de omvorming van de voormalige havenloods Fenix I tot centrum voor creatie, cultuur, shopping en leisure met erbovenop een compleet appartementengebouw. Bekijk hier het complete programma.

Bouwen met Staal is de organisator, Booosting heeft zich als kennispartner aan het seminar verbonden.