Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Speeddate sessie Matching Materials

Op donderdag 14 juli organiseert Heijmans de speeddate STAAL voor Matching Materials.


 

« terug naar Agenda

Matching Materials is een platform voor circulaire bouw 

Een platform dat vraag en aanbod van vrijkomende bouwstoffen en -materialen bij elkaar brengt en inzichtelijk maakt. Is er een match? Dan leggen de (ver)kopers direct contact met elkaar om afspraken te maken over prijs, levertijden en transport. Aannemer Heijmans gebruikt het platform al jaren intern om grondstoffen te hergebruiken. Nu wordt Matching Materials kosteloos opengesteld voor alle partijen die er gebruik van willen maken. 

Hoe meer partijen Matching Materials gebruiken, hoe beter het werkt voor alle gebruikers. Echter is het platform nog onvoldoende bekend binnen de bouwsector. Daarnaast is er extra inzicht nodig om het voor marktpartijen makkelijker te maken om met het platform te werken. Hiervoor is de feedback van Bouwen met Staal meer dan welkom!  

Heijmans organiseert een aantal Speeddate sessies om Matching Materials te demonstreren en uw mening te peilen. Bij elke sessie gaan we daarnaast in discussie over de potentie van handel in verschillende materiaalstromen op het platform én maakt elke deelnemer een eigen advertentie aan. De eerste drie sessies gaan over staalterreinverharding en installaties.  

We nodigen u graag uit om deel te nemen! Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor één of meer sessies.

Aanmeldformulier speeddate sessies Matching Materials