Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Avondsessie Kersten Europe BV

Op donderdag 12 september a.s. organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met Kersten Europe BV een avondsessie.

« terug naar Avondsessies Meld je aan voor dit evenement

Datum

Donderdag 12 september 2019

Duur

Eén middag/avond (van 15.00 tot 20.30 uur)

Locatie

Kersten Europe BV | Stayerhofweg 6 | Wanssum (NL)

Prijs

De toegang is gratis voor alle bedrijfsleden en persoonlijke leden (ook student-leden) van Bouwen met Staal. Ook kosteloos te bezoeken door huidige klanten van Kersten Europe BV.
Voor niet-leden van Bouwen met Staal brengen wij een bedrag van € 120,- (excl. btw) in rekening.

Bestemd voor

Directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, projectleiders, calculatoren, tekenaars, productieleiders en constructeurs van staalconstructiebedrijven. Daarnaast ook interessant voor constructeurs, aannemers, adviseurs en architecten.

Kenniseenheden

Geeft 2 kennispunten voor het constructeursregister.

Organisatie

Sinds de vorige avondsessie, ruim 13 jaar geleden, opent Kersten opnieuw haar deuren voor een uniek kijkje achter de schermen. In de jaren daarna is er geïnvesteerd in de uitbreiding van machines en capaciteiten en is Kersten uitgegroeid tot koploper op het gebied van gebogen deelconstructies. 

De specialisatie in de buigtechnologie is verder versterkt, maar nóg belangrijker is de combinatie van geavanceerde buigtechnologie met aanvullende nabewerkingen zoals het gekwalificeerd laswerk, het gerobotiseerd 3D op maat snijden en het boren en frezen van gebogen delen. Zo voorziet Kersten vele verschillende industrieën van klant-specifieke gebogen deelconstructies van staal, rvs en aluminium die inbouwgereed worden afgeleverd.

Kersten heeft productielocaties in Nederland, Duitsland, Polen en de Verenigde Arabische Emiraten.

www.kersteneurope.com

Thema

Avondsessie met een TW!ST

Inhoud

Het wordt een avondsessie met een letterlijke en figuurlijke twist waarbij het ‘traditionele’ programma wordt afgewisseld met een verrassend spelelement.
In een vraaggesprek onder leiding van Frank Maatje (Bouwen met Staal) nemen Bart Simonse (directeur Kersten aluminiumdivisie) en Mike Minten, (directeur Kersten staaldivisie) u mee in de wereld van de buigtechnologie. Professor Johan Maljaars (TU Eindhoven) en zijn student Roy Cornelissen zullen de technische mogelijkheden van het buigen van staal en aluminium wetenschappelijk onderbouwen.
Aansluitend wordt uw algemene (metaal)kennis getest tijdens een interactieve metaalquiz. Na afloop is er een netwerkborrel en kunt u rondkijken in de fabrieken van Kersten onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

15:00 - 15:30    Ontvangst

15:30 - 15:40    Welkomstwoordje door Hans Besseling

15:40 - 16:05    Vraaggesprek o.l.v. Frank Maatje met Bart Simonse en Mike Minten

16:05- 16:30    Wat zijn de technische mogelijkheden van het buigen van staal en aluminium | door prof. Johan Maljaars en Roy Cornelissen.

16:30 - 18:30    Metaalquiz

18:30 - 20:30    Bezoek aan de fabrieken met een hapje en een drankje

Aanmelden

Er is een maximale deelname van 150 personen. Voor deelname kunt u zich aanmelden via het formulier onder de 'Meld je aan'-button bovenaan op deze pagina. Er geldt een maximum van 3 personen per bedrijf. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging. U heeft zich aangemeld, maar bent toch verhinderd? U kunt zich tot uiterlijk 10 september afmelden. Daarna is Bouwen met Staal helaas genoodzaakt een bedrag van € 70,- (excl. BTW) in rekening te brengen.