Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Avondsessie Van Ee Staalspecialisten

Op donderdag 17 mei a.s. organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met Van Ee Staalspecialisten, Construsoft en ConstruSteel een avondsessie in het nieuwe pand van Van Ee Staalspecialisten.

« terug naar Avondsessies Meld je aan voor dit evenement

Datum

Donderdag 17 mei 2018

Duur

Één middag/avond (van 15.00 tot 21.00 uur)

Bestemd voor

Directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, projectleiders, calculatoren, tekenaars, productieleiders en constructeurs van staalconstructiebedrijven. Daarnaast ook interessant voor constructeurs, aannemers, adviseurs en architecten.

Organisatie

Van Ee Staalspecialisten te Barneveld is al 40 jaar toonaangevend binnen de staalbouw, wat deze zomer dan ook gevierd zal worden! Het bedrijf is gespecialiseerd in staalconstructies (tot 1.000 ton), trappen, balustrades, bruggen en specials. Van Ee Staalspecialisten focust zich op uitdagende projecten die zij het liefst compleet en in co-creatie uitvoeren vanuit hun nieuwe pand dat zij halverwege 2017 in gebruik hebben genomen.

Inhoud

Op donderdag 17 mei a.s. organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met Van Ee Staalspecialisten, Construsoft en ConstruSteel een avondsessie in het nieuwe pand van Van Ee Staalspecialisten. Een avondsessie waarbij visie en praktijk elkaar raken. Van een papierloos productieproces naar papierloos staalbouwen. De verschuiving van het huidige staalbouwproces naar een model gestuurd proces wordt besproken. Ontdek hoe de staalbouwbranche het proces over een aantal jaar ziet en hoe de keten hier op inspeelt? Met interessante sprekers en een boeiende visie voor elk onderdeel van het proces is deze avondsessie zeker de moeite waard. Afsluitend vindt een rondleiding plaats in het gloednieuwe pand van Van Ee Staalspecialisten. Gaat uw organisatie mee in de ontwikkelingen binnen de branche?

Kortom: een evenement dat u niet mag missen. Gezien het maximum aantal bezoekers, wordt aangeraden om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Meld u direct aan via de 'Meld je aan'-button bovenaan deze pagina

Locatie

Van Ee Staalspecialisten

Deventerweg 5, 3771 NP Barneveld

Prijs

Gratis voor alle bedrijfsleden en persoonlijke leden (ook student-leden) van Bouwen met Staal. Ook kosteloos te bezoeken door huidige klanten van Van Ee Staalspecialisten, Construsoft en ConstruSteel.

Voor niet-leden van Bouwen met Staal en niet-klanten van Van Ee Staalspecialisten, Construsoft en ConstruSteel brengen wij een bedrag van € 120,- (excl. btw) in rekening.

Programma

15.00 uur

Ontvangst met koffie en thee

 

15.30 uur

Welkomstwoord

16.00 uur

Model Based Engineering & Estimation

 

17.00 uur

Model Based Production

 

18.00 uur

Model Based Progressing

 

19.00 uur

Rondleiding door het pand

 

19.30 uur

Buffet en borrel

 

21.00 uur

Einde

 

 

Aanmelden

Voor deelname kunt u zich aanmelden via het formulier onder de 'Meld je aan'-button bovenaan op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging en indien van toepassing een deelnamefactuur. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. U heeft zich aangemeld, maar bent toch verhinderd? U kunt zich tot uiterlijk 9 mei kosteloos afmelden. Daarna is Bouwen met Staal helaas genoodzaakt een bedrag van € 70,- (excl. BTW) in rekening te brengen.