Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

IABSE connect webinar

Op donderdag 3 februari organiseert IABSE Nederland het connect webinar.

IABSE

IABSE is een internationaal georiënteerde wetenschappelijke / technische vereniging actief op het gebied van constructief ontwerpen, IABSE biedt constructeurs een platform om zich internationaal te ontwikkelen. IABSE houdt zich bezig met alle aspecten van het constructief ontwerpen. De constructies omvatten bruggen, gebouwen en alle soorten van civieltechnische constructies. Meer informatie kunt u vinden op www.iabse.org. IABSE Nederland is een dochtervereniging van IABSE.

Wanneer en Waar

Donderdag 3 februari - online

Bestemd voor

Constructeurs

Constructeursregister

Register-ontwerpers en register-constructeurs ontvangen 1 punt voor permanente educatie of kenniseenheden voor toetsing voor toetreding tot het Constructeursregister: 1 KE/PE-punten. Architecten kunnen hun deelname-uren noteren als WAT-uren.

Doel

Wij bieden u een interessant en gevarieerd programma aan waarin techniek in de bouw centraal staat. Interessante projecten en de laatste ontwikkelingen gepresenteerd door topsprekers zoals de constructeur van het jaar: Mathew Vola. Tevens de mogelijkheid om aan uw Permanente Educatie te werken. 

Programma

14.15 uur                                 Ontvangst online

14.30 uur                                 Berekening van de Caissons van de sluis van IJmuiden - John Regtop (BAM)   

15.00 uur                                 Rechtbank Amsterdam - Rudi Rooijakkers (ABT)

15.30 uur                                 Betoninnovaties (toepassen van gerecycled of geopolymeer beton) - Reinier Kleissen (Prorail)

16.00 uur                                 Hoogbouw in Hout Haut - Mathew Vola (Arup)

16.30 uur                                 SBIR hergebruik prefab liggers - volgt nog (RHDHV)

17.00 uur                                 Afsluiting

Aanmelding

Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk via de aanmeldpagina. Na aanmelding ontvangt u van Bouwen met Staal per e-mail een deelnamebevestiging. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Een dag voor aanvang van het webinar ontvangt u van Bouwen met Staal de link voor online deelname.

Het webinar vindt plaats via MS Teams. Het is aan te raden om dit (gratis) programma vooraf te installeren. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chatfunctie van het programma.