Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Abonnement/Proefnummer

Het vakblad Bouwen met Staal verschijnt zes maal per jaar.

« terug naar Lidmaatschap

Abonnement

U kunt zich abonneren op het vakblad vanaf het eerste nummer (februari) of het vierde nummer (augustus) van elk jaar, of het verkrijgen via een lidmaatschap van Bouwen met Staal. Als u uw abonnement of lidmaatschap voor het komende jaar wilt beëindigen, dient u dit vóór 1 december van het huidige jaar te doen. U kunt uw opzegging sturen per brief naar Bouwen met Staal, t.a.v. ledenadministratie, Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer, of per e-mail naar secretariaat@bouwenmetstaal.nl. De opzegtermijn is 1 maand, dus zorg ervoor dat uw opzegging voor 1 december door Bouwen met Staal wordt ontvangen.

Als uw opzegging later wordt ontvangen, eindigt uw lidmaatschap niet op 1 januari van het volgende jaar, maar pas het jaar daarna. U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail van de ontvangst van uw opzegging. Neem contact met ons op als u deze bevestigingsbrief niet binnen twee weken heeft ontvangen. Bewaar deze bevestiging goed om misverstanden te voorkomen.

Het archief wordt elke twee maanden geactualiseerd. Voor de huidige prijzen kunt u ook hier kijken.

Abonnement vanaf 1 januari 2024:

  • Abonnement: € 90,00 (inclusief btw)
  • Abonnement buitenland: € 120,00 (inclusief btw)

Vraag hier uw abonnement aan.

Proefnummer

Heeft u belangstelling voor het vakblad Bouwen met Staal? Vraag dan voor een tientje een proefnummer aan. Geef eventueel bij 'bedrijf/organisatie' een specifieke editie (nummer) door.

Vraag hier uw proefnummer aan.