Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

12 april in Leusden: Staalcafé 2022

Kennis maken en kennismaken, het kan weer (zonder corona-gerelateerde restricties) op dinsdagmiddag 12 april a.s. tijdens het Staalcafé 2022

« terug naar Nieuws

7 april 2022

Kennis maken en kennismaken, het kan weer (zonder corona-gerelateerde restricties) op dinsdagmiddag 12 april a.s. tijdens het Staalcafé 2022.

Ditmaal heeft het Staalcafé huisvesting gevonden in het AFAS Theater in Leusden, daar waar op dinsdag 4 oktober a.s. ook de Staalbouwdag 2022 zich voltrekt. Dat is geen toevallige keuze. Zo krijgt u tijdens het Staalcafé te horen én te zien wat de mogelijkheden zijn om met uw bedrijf deel te nemen aan de Staalbouwdag, als exposant en/of sponsor. Na de toelichting op de verschillende participatie-opties leiden AFAS-medewerkers u rond door het complex.

Het programma van het Staalcafé 2022 is compleet met inleidingen over het onlangs geratificeerde Bouwakkoord Staal en de laatste trends en perspectieven voor de aandelen van staal in de utiliteitsbouw, industriebouw, woningbouw, infrastructuur en offshore.

Het Staalcafé 2022 is open vanaf 14:30 uur voor alle relaties van Bouwen met Staal. Toegang is gratis. De aanmeldoptie en het programma vindt u op www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/staalcafe-2022

  • Foto: AFAS Experience Center met theater, Leusden (Steef van der Veldt/Just Architects, Pieters Bouwtechniek, © Laurens Kuipers.