Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

NEN en BRISwarenhuis samen langer verder

NEN en BRISwarenhuis hebben afgesproken hun samenwerking met nog eens drie jaar te verlengen.

« terug naar Nieuws

De contractverlenging werd afgelopen vrijdag ondertekend door de algemeen directeur van NEN, Rik van Terwisga, en de directeur van BRIS, Bastiaan Benz.

Met de voortgezette overeenkomst blijven bouwprofessionals toegang houden tot de NEN-publicaties via BRISwarenhuis, de online bibliotheek voor regelgeving en normen in de bouw. Om tot verdere productverbetering te komen, willen de beide organisaties hun samenwerking intensiveren. De vermelding ‘Powered by NEN’ bij BRIS-producten dient deze ambitie te onderstrepen.

Naast zo’n 150 wetten en ruim 200 Nederlandse en Europese normen voor de bouw biedt het BRISwarenhuis entree tot publicaties van onder meer ISSO, de Rijksoverheid, STABU en Brandweer Nederland. Ook de Eurocode-studieboeken van Bouwen met Staal zijn in BRIS digitaal beschikbaar. Verder zijn in het systeem beoordelingsrichtlijnen, overzichten van kwaliteitsverklaringen en relevante jurisprudentie rond bouwregelgeving opgenomen. In totaal liggen in de digitale bibliotheek meer dan 80.000 pagina’s opgeslagen.

  • Foto: Rik van Terwisga, algemeen directeur van NEN (l.) en Bastiaan Benz, directeur van BRIS bezegelen de voortdurende samenwerking.
  • www.bris.nl
  • www.nen.nl