Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Wie is úw constructeur van het jaar?

Kent u een constructeur die zijn óf haar kennis en kunde etaleert in aansprekende en vernieuwende constructies en bovendien bijdraagt aan de maatschappelijke relevantie van het constructeursvak en de verdere ontwikkeling van het vakgebied? Dan verdient deze ‘constructieve ambassadeur’ uw nominatie voor Constructeur van het Jaar 2019.

« terug naar Nieuws

U kunt uw kandidaat óf kandidaten voor deze jaarlijkse prijs van VNconstructeurs nu opgeven via www.constructeurvanhetjaar.nl/nomineren-2019. De voordrachten kunt u nader toelichten aan de hand van vier criteria: ‘vernieuwende en aansprekende constructies’, ‘maatschappelijke relevantie’, ‘bijdragen aan en zichtbaar maken van ontwikkeling in het vakgebied’ en ‘bijdrage aan goede samenwerking binnen projectteams’.

Op deze vier criteria worden alle genomineerden nog eens gewogen door een vakjury, onder aanvoering van Noortje de Geus (Gemeente Den Haag). In de jury zitten dit jaar ook de Constructeur van het Jaar 2018, Hubert Kuijpers van Pieters Bouwtechniek, én het Talent van het Jaar 2018, Roy Crielaard van Heijmans.

De winnaars van 2018: Hubert Kuijpers (Pieters Bouwtechniek) (l.) en Roy Crielaard (Heijmans).

Voor het Talent van 2019 kunt u eveneens online uw genomineerde(n) aandragen. Het gaat dan om jonge beloften (tot 35 jaar) die alles in zich hebben om in de toekomst van grote betekenis te zijn voor het constructeursvak.

De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens de Dag van de Constructeur, woensdag 22 mei a.s. in NBC Congrescentrum, Nieuwegein.