Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Bouwen met Staal zoekt redactiemedewerker

De redactie van het vakblad Bouwen met Staal zoekt versterking, in de persoon van een redactiemedewerker (m/v). Iets voor jou?

« terug naar Nieuws

21 mei 2024

De redactie van het vakblad Bouwen met Staal zoekt versterking, in de persoon van een redactiemedewerker (m/v). Iets voor jou?

Voor minimaal 20 uur per week werk je aan (technische) artikelen en (nieuws)berichten voor het vakblad Bouwen met Staal dat elke twee maanden op de deurmat valt bij ruim 5.000 professionals in de nationale bouw- en civiele sector.

Voor projectartikelen komt de kopij doorgaans van de direct betrokken projectpartners. Onderzoekers, docenten, leden van technische commissies of medewerkers van de organisatie Bouwen met Staal leveren vaak de wetenschappelijke of thematische bijdragen aan. Als redactiemedewerker verzorg jij dan de redactie. Maar daarnaast schrijf je ook zelf artikelen en berichten en je denkt en werkt mee aan de planning en vormgeving van de gedrukte nummers.

Zie je deze functie (helemaal) zitten? Lees in deze PDF wat Bouwen met Staal je verder te bieden heeft en waarin je goed zou moeten zijn (óf worden) om de functie naar wederzijdse tevredenheid te vervullen.