Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Demolition Day

Zaterdag 17 september a.s. is Demolition Day 2022, de dag waarop leden van branchevereniging VERAS de poorten van hun sloop- dan wel asbestverwijderingslocaties openstellen voor het brede Nederlands publiek.

« terug naar Nieuws

8 september 2022

Zaterdag 17 september a.s. is Demolition Day 2022, de dag waarop leden van branchevereniging VERAS de poorten van hun sloop- dan wel asbestverwijderingslocaties openstellen voor het Nederlands publiek.

Het landelijk event, inmiddels het derde in successie, geeft antwoorden op alle denkbare vragen over het slopen anno 2022. Hoe gaat dat vandaag de dag in z’n werk? Wat gebeurt met de materialen die vrijkomen? Hoe wordt omgegaan met gevaarlijke stoffen zoals asbest en Chroom-6? Wat houdt circulair slopen in? Welke rol heeft de sloop-aannemer in de circulaire bouweconomie?

U kunt ’t horen en zien op diverse locaties in Nederland, misschien ook wel bij u in de buurt. Een persoonlijke rondleiding op een locatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden, afgestemd op uw eigen functie en informatiebehoeften.