Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Kennis maken met BV/BmS Opleidingen

Voor begin september van dit jaar heeft BV/BmS Opleidingen weer nieuwe edities op stapel staan van de bacheloropleiding Beton- & Staalconstructeurs BV/BmS en de masteropleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS. Wil je een van deze opleidingen volgen? Kom dan eerst naar de Informatieavond BV/BmS op dinsdag(avond) 14 maart a.s. Dan kom je tijdig meer te weten over wat de opleidingen inhouden en wat je er aan hebt.

« terug naar Nieuws

13 januari 2023

Tijdens de Informatieavond krijg je tekst en uitleg over de lesprogramma’s, studiemateriaal, kosten en examens. Maar je kunt ook – op proef – een les volgen en hoort van voormalige of huidige deelnemers hoe ze de opleidingen hebben ervaren en hoe ze hun studie, vaak in combinatie met de dagelijkse professie, aanpakken.

Beton- & Staalconstructeurs BV/BmS is de brede basisopleiding op bachelor-niveau, bestemd voor HBO'ers die zich willen ontwikkelen tot constructeur. Binnen een jaar krijg je alle noodzakelijke kennis en vaardigheden aangereikt om zelfstandig constructies te berekenen.

HBO'ers die nog verder willen doorgroeien in het constructeursvak en dan vooral in het ontwerpen van constructies, kunnen terecht bij Constructief Ontwerpen BV/BmS. Dit is een driejarige deeltijdopleiding op masterniveau, toegankelijk voor HBO'ers die constructief zijn afgestudeerd of de basisopleiding Beton- & Staalconstructies BV/BmS met goed gevolg hebben doorlopen.

Nadere inlichtingen, een persoonlijk studieadvies? Bezoek de Informatieavond BV/BmS Opleidingen op dinsdag 14 maart. Deelname is gratis na inschrijven. Dat kan op www.aanmelder.nl/informatieavond2023/subscribe.