Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Koninklijke Staalfederatie heeft nieuwe branchemanager

Ramon Dooijewaard is de nieuwe branchemanager van Koninklijke Staalfederatie. Hij volgt Yorick Lieffering op.

« terug naar Nieuws

3 juni 2024

Ramon Dooijewaard is de nieuwe branchemanager van Koninklijke Staalfederatie. Hij volgt Yorick Lieffering op.

Dat Ramon nu actief is voor de Staalfederatie, komt voort uit een functiewissel binnen FME. Staalfederatie is als partnerbranche aangesloten bij FME. In dat kader zorgt de ondernemersorganisatie voor personele invulling van de functie van branchemanager bij de staalhandelsvereniging. Binnen FME heeft voormalig branchemanager Yorick Lieffering een nieuwe functie gekregen. Ramon Dooijewaard heeft per 1 maart het stokje van hem over.

Ramon gaat het bestuur van de Staalfederatie ondersteunen bij haar missie en neemt samen met Yvonne Wiersma de taken van het bureau op zich. Ook gaat hij de komende maanden op bezoek bij verenigingsleden, om persoonlijk kennis te maken en na te gaan wat er bij de bedrijven leeft.

Ramon Dooijewaard heeft verschillende managementfuncties vervuld, onder meer bij de Jaarbeurs. Hij was eveneens actief als branchemanager van FPT-VIMAG, de brancheorganisatie van leveranciers van machines, gereedschappen en automatiserings- en besturingssystemen. In die hoedanigheid heeft hij de staalketen al goed leren kennen.