Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Meet the masteropleiding tijdens de Online Open Dag, 11 april

Je bent al actief op het vakgebied van het construeren, maar wilt uitgroeien tot een constructeur die écht meetelt in het ontwerpen en berekenen van staal-, beton- en staal-betonconstructies? Bij zo’n ambitie past de masteropleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS. Over deze opleiding kom je (van) alles te weten tijdens de Online Open Dag van BV/BmS Opleidingen, aankomende maandag 11 april.

« terug naar Nieuws

1 april 2022

Je bent al actief op het vakgebied van het construeren, maar wilt uitgroeien tot een constructeur die écht meetelt in het ontwerpen en berekenen van staal-, beton- en staal-betonconstructies? Bij zo’n ambitie past de masteropleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS. Begin september start weer een nieuwe editie. Direct inschrijven mag natuurlijk altijd, maar wellicht wil je eerst nog wat meer informatie en advies. Immers, drie jaar lang zul je toch aardig wat privé- en werktijd in deze opleiding moeten (willen) steken.

Tijdens de Online Open Dag van BV/BmS Opleidingen – maandagavond 11 april a.s. via Teams – kom je van alles over de masteropleiding te weten. Hoe het lesprogramma eruitziet, wie welke vakken doceert, wat voor studiemateriaal je nodig hebt en hoeveel ’t kost om deel te nemen; ’t komt allemaal aan de orde tijdens de Open Dag.

Een recent afgestudeerde belicht hoeveel profijt en plezier je in je latere werk hebt van de kennis, inzichten en vaardigheden die je tijdens Constructief Ontwerpen BV/BmS opdoet. Hoe je ’t studeren combineert met je werk, wordt uit de doeken gedaan door een ‘ervaringsdeskundige’ deelnemer aan de opleiding. En om helemaal de smaak te pakken te krijgen, schotelt de lector van de opleiding je ook nog een proef-lesje voor.