Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Nieuwe voorzitter voor de VMRG

De VMRG, de landelijke brancheorganisatie voor metalen gevels en gevelelementen, heeft een nieuwe voorzitter: ir. Joseph M. Kuling. Begin deze maand is de heer Kuling daartoe aangesteld door de Algemene Ledenvergadering van de organisatie.

« terug naar Nieuws

De afgelopen 25 jaar is Joseph Kuling actief geweest als statutair directeur bij diverse ondernemingen in de bouw, industrie en techniek. Sinds begin dit jaar opereert hij als zelfstandig ondernemer.

In zijn nieuwe functie ziet Kuling een (ver)bindende taak voor zichzelf weggelegd: ‘Ik probeer de leden, alle gevelbouwers die met trots het VMRG Keurmerk voeren, te verbinden, maar de VMRG heeft ook meer dan 100 partners en ik vind het ook ontzettend belangrijk om deze bedrijven op een goede manier aangesloten te houden bij de vereniging. Vanuit mijn rol vind ik het belangrijk dat de vereniging de belangen van al haar aangesloten bedrijven optimaal behartigt, rekening houdend met de belangrijke positie die onze bedrijven innemen in de bouwkolom. Ik denk dat ik met de ervaring die ik heb vanuit de bouw- en techniekbranche een toegevoegde waarde kan zijn voor de vereniging.’