Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Projectbezoek bij u thuis

U kunt er ‘gewoon’ voor thuis (of op kantoor) blijven: aankomende dinsdag (26 mei) organiseren Bouwen met Staal, cepezed en IMd Raadgevende Ingenieurs een online infosessie rond het onlangs afgeronde project Bouwdeel D(emontabel), het circulaire bedrijfsgebouw in Delft naar ontwerp van cepezed.

« terug naar Nieuws

Naast architectuur heeft cepezed zich ook ontfermd over de bouw van Bouwdeel D(emontabel). Dochteronderneming cepezedbouwteam heeft de coördinatie van de uitvoering door de verschillende toeleveranciers verzorgd zónder de traditionele tussenkomst van de hoofdaannemer.

Evenzeer ‘grensverleggend’ is de opbouw van het bijna 1.000 m2 grote pand: als een kit-of-parts, samengesteld uit geprefabriceerde, materiaalextensieve en lichte elementen, inclusief demontabele en remontabele verbindingen. Hierdoor kan het complete casco – als ’t ooit nodig is – in een handomdraai tot op de oorspronkelijke onderdelen uit elkaar voor herbouw op een andere locatie of hergebruik in nieuwe projecten.

Ingrediënten genoeg voor een informatief en inspirerend webinar op dinsdagmiddag 26 mei. Jan Houtekamer (cepezedbouwteam) en constructeur Elise Westenbrugge-Bilardie nemen de presentaties voor hun rekening over ontwikkeling, architectuur, constructief ontwerp en uitvoering. U kunt kosteloos deelnemen. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. De aanmeldoptie en het programma vindt u op deze webpagina.

  • Foto’s: cepezed | Lucas van der Wee.
  • Bouwdeel D(emontabel) maakt deel uit van een lopende serie webinars van Bouwen met Staal over wetenswaardige toepassingen of toepassingsaspecten van staal in de bouw. Na Bouwdeel D zijn de eerstvolgende webinars gewijd aan Duurzaam bouwen met staal en Demping van hoogbouw. De webinars zijn gratis toegankelijk.