Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Smart Manufacturing Award 2021 voor Metaalcenter Driessen

Metaalcenter Driessen heeft de Smart Manufacturing Award 2021 gewonnen.

« terug naar Nieuws

23 juni 2021

Metaalcenter Driessen heeft de Smart Manufacturing Award 2021 gewonnen.

De onderneming uit Weert, gespecialiseerd in de toelevering van staal, roestvast staal en aluminium producten, was al uitgeroepen tot winnaar van district Limburg. Om ook de landelijke bekroning te bemachtigen, moest Driessen zeven andere districtswinnaars voorblijven: Betech (Noord), GPM (Zuid-Oost), Hoeman Roestvaststaal (Oost), MDE Automation (Zeeland), Metaglas (Gelre), Octatube Space Structures (Zuid-Holland) en Constructie-Lastechniek (Noordwest). Dat lukte.

‘Metaalcenter Driessen bv is een voorbeeld van een metaalbedrijf dat organisatorisch innoveert: een bevlogen eigenaar die vanuit een platte organisatie met een no-nonsense cultuur een bijzonder mooi bedrijf heeft opgebouwd. Smart zit volledig in het dna. Het is ook een voorbeeld voor de QRM-gedachte. Het proces is de rode draad door het hele bedrijf en daar wordt elke dag aan gewerkt om dit langs alle kanten te optimaliseren’, aldus juryvoorzitter Jacco Vonhof.

Tijdens een feestelijk online event ontving de winnaar de bokaal uit handen van de juryvoorzitter en van de voorzitter van de Koninklijke Metaalunie, Fried Kaanen, een cheque ter waarde van € 5.000.