Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

VPT-VIMAG versterkt

David Bender (Bendertechniek), Hugo Oude Reimer (Oude Reimer) en Stephan van Sante (Gühring) zijn toegetreden tot het bestuur van VPT-VIMAG (Federatie Productie Technologie).

« terug naar Nieuws

2 juni 2021

David Bender (Bendertechniek), Hugo Oude Reimer (Oude Reimer) en Stephan van Sante (Gühring) zijn toegetreden tot het bestuur van VPT-VIMAG (Federatie Productie Technologie).

De drie zijn benoemd tot algemeen bestuurslid van de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie. Ook leveranciers van automatiserings- en bestuurssystemen voor de maakindustrie maken deel uit van FPT-VIMAG.

David Bender is adjunct-directeur bij Bendertechniek, dat zich toelegt op draai-, frees- en slijpmachines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Hugo Oude Reimer behoort tot het managementteam van Oude Reimer, importeur en leverancier van gereedschappen en machines voor de verspanende industrie. De derde verse kracht, Stephan van Sante, fungeert als algemeen directeur van Gühring Nederland en Gühring België NV. Voordien was hij adjunct-directeur sales en marketing bij Machinefabriek Bewo en kwaliteits/product-engineer bij Corus Tubes.

De directeur van VPT-VIMAG, Ramon Dooijewaard, is ingenomen met de bestuurlijke aanwas, die meerdere generaties vertegenwoordigt: ‘We hebben met deze drie nieuwe bestuursleden de basis van de vereniging sterker gemaakt. Met Hugo Oude Reimer en David Bender halen we ook jonge bestuurders binnen, die met een frisse blik naar de industrie kijken. Stephan van Sante brengt juist weer veel (bestuurs)ervaring met zich mee, op het gebied van metaal, machines en gereedschappen. De nieuwe bestuursleden weerspiegelen de diversiteit binnen FPT-VIMAG: jong, ervaren en uit alle sectoren van de markt.’

  • fpt-vimag.nl
  • Foto: VPT-VIMAG geniet tevens bekendheid als organisator van de TechniShow (© Metaalnieuws).