Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Webinar Façade Fire Safety

De desastreuze brand in Grenfell Tower in Londen, nu ruim drie jaar geleden, maar ook andere grote gebouwbranden waarin gevels een grote rol hebben gespeeld, hebben brandwetenschappers over de hele wereld aan het denken, theoretiseren en experimenteren gezet. Een viertal van hen deelt dinsdag 6 oktober a.s. de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de brandveiligheid van gevels tijdens het webinar Façade Fire Safety.

« terug naar Nieuws

De Engelstalige benaming van het webinar staat voor de gehanteerde voertaal (Engels) en voor het internationale karakter van de online kennisbijeenkomst. Tijdens het webinar komen aan het woord: dr. Angus Law (Universiteit van Edinburgh), Lars Boström (RISE), Eric Guillaume (Efectis) en Sven Eeckhout (WTCB, de Belgische onderzoeksorganisatie). Direct na afloop van hun lezing beantwoorden de sprekers de vragen die deelnemers via de chatfunctie stellen.

Organisatoren van het webinar zijn NEN en BBN (Brandveilig Bouwen Nederland). Zij worden daarin bijgestaan door de andere leden van de werkgroep gevels: DGMR, het Expertisecentrum Regelgeving Bouw, VMRG en Bouwen met Staal.

  • Het webinar start 6 oktober om 15:00 uur. Deelname is gratis. Het programma en de registratieoptie vindt u op facade-fire-safety.nen-evenementen.nl
  • Foto: de Grenfell Tower in Londen ná de grote brand op 14 juni 2017. De brand in het 24 laagse woongebouw eiste 72 dodelijke slachtoffers (© Gulf).