Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Wie verdient de titel Ingenieur van het Jaar 2021?

Wie verdient de titel Ingenieur van het Jaar 2021? Het antwoord op die vraag kunt u hoogstpersoonlijk beïnvloeden door de ingenieur die ú bewondert, kandidaat te stellen voor deze KIVI-prijs. Nomineren is mogelijk tot 19 december a.s.

« terug naar Nieuws

Om u bij de kandidaatkeuze op weg te helpen, schuift KIVI een viertal competenties naar voren waarover een beoogde winnaar (aantoonbaar) dient te beschikken. Echte kanshebbers bezitten een brede expertise, waarbij analytisch vermogen en technisch vernuft samengaan met de capaciteit om conceptueel te denken. De gegadigde is een innovator, die een duidelijke visie weet te vertalen in onderscheidend werk. De kandidaat is initiatiefrijk, ambitieus en iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat. En heeft blijk gegeven van sociaal bewustzijn en betrokkenheid bij maatschappelijke thema’s.

Mocht u zelf aan deze criteria voldoen, dan vindt u wellicht een collega of relatie bereid u voor te dragen (of misschien hebben ze dat al gedaan). In elk geval kunt u níet uzelf nomineren.

Vorig jaar ging de prijs naar ir. Bas Reedijk, hoofd van de afdeling Water van BAM Infraconsult. Hij ontving de ‘Prins Friso Ingenieursprijs’ op 4 maart 2019 bij de Oude Bibliotheek Academy in Delft, in het bijzijn van Prinses Beatrix en Prinses Mabel.