Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Projectbezoek Capital C (herbestemming Diamantbeurs), Amsterdam

Bezoek aan Capital C, de geheel gerenoveerde Diamantbeurs (1911) aan het Weesperplein in Amsterdam. Uw gidsen: ZJA Zwarts & Jansma Architecten (transformatie-ontwerp), Octatube (engineering en uitvoering dakopbouw) de Sijthoff Media Groep (mede-opdrachtgever en -eigenaar).

« terug naar Projectbezoeken en -webinars

Dit projectbezoek is geweest. Bekijk de fotoimpressie op booosting.nl


De historische Diamantbeurs uit 1911, aan het Weesperplein in Amsterdam, heeft haar initiële grandeur weer helemaal terug. Naar ontwerp van ZJA Zwarts & Jansma Architecten en Heyliggers design + projects is het door de gebruiks- en verbouwingssporen afgevlakte en versluierde Rijksmonument getransformeerd tot Capital C, het vitale centrum van de creatieve industrie en informatietechnologie in de hoofdstad.

Het onlangs opgeleverde resultaat van de herbestemming, compleet met nieuwe dakopbouw in staal en glas, kunt u nader bekijken tijdens de Capital C Tour van Booosting en Bouwen met Staal op woensdagmiddag 10 april a.s.

De direct betrokkenen bij ZJA Zwarts & Jansma Architecten (transformatie-ontwerp), Octatube (engineering en uitvoering dakopbouw) en mede-opdrachtgever/eigenaar Willem Sijthoff van de Sijthoff Media Groep zijn present om u wegwijs te maken.

  • Programma Aanmelden is niet meer mogelijk. Het toegestane maximaal aantal deelnemers is bereikt.
  • Projectbeschrijving
  • Foto: ZJA / Jan Willem Kaldenbach.